~ eğLenmeek. .Y
Sitemizden yararlanmak ve bu ailenin bir parçası olabilmek için lütfen üye olunuz!
Yeni Ay (New Moon) Uyeols10
~ eğLenmeek. .Y
Sitemizden yararlanmak ve bu ailenin bir parçası olabilmek için lütfen üye olunuz!
Yeni Ay (New Moon) Uyeols10
~ eğLenmeek. .Y
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

~ eğLenmeek. .Y

Eğlenmek İçin En İyi Forum ,)

AnasayfaAnasayfa  KapıKapı  AramaArama  Latest imagesLatest images  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  

Yeni Ay (New Moon)

4 posters
YazarMesaj
& s. knight *
Yönetici
Yönetici
& s. knight *

Eğlence Puan : 145
Doğum tarihi : 26/07/95
Lakap : Sumash Knight

Yeni Ay (New Moon) Empty
MesajKonu: Yeni Ay (New Moon)   Yeni Ay (New Moon) EmptyPerş. Tem. 30, 2009 3:49 pm

Kahretsin; diye mırıldandım, kağıtlar parmağımı kestiğinde; zararı görebilmek için elimi geri çektim. Birkaç damla kan, küçük kesikten dışarı doğru sızıyordu.
Ondan sonra çok ani olmuştu.
Edward kendini bana doğru atmıştı, beni masaya geri fırlattı
Piyanonun yanına doğru yuvarlandım, düşmemi durdurmak için içgüdüsel olarak kollarımı öne attım, camın keskin parçalarına. Dirseklerinden ve bileğinden gelen acının ne kadar yakıcı olduğunu hissettim.
Kafam karışmış bir şekilde, kolumdan aşağıya doğru hızla akan parlak kırmızı kanı aniden dönüp bakan altı tane kana susamış vampirle beraber telaşla izledim.

Bella Swan için, hayatın kendisinden önemli olan tek bir şey vardı; Edward Cullen. Ama bir vampire aşık olmak, Bella;nın hayal ettiğinden bile daha tehlikeliydi. Edward, Bella;yı şimdiye kadar zaten, kötü bir vampire yakalanmaktan ve yem olmaktan kurtarmıştı, ama şimdi, onlar bu ilişkiye cüret etmişlerdi, şimdi fark ediyorlardı ki, onların sorunları daha yeni başlıyor olabilirdi

Edward ve Cullen Ailesi;nin diğer üyeleri Bella;nın doğum günü için bir parti verirler, fakat Bella ısrarla karşı çıkar. Çünkü ortada büyük bir sorun vardır; Edward sonsuza dek genç kalacaktır, peki ya Bella? Kâbuslar, sırlar, imkânsızlıklar, seçimler ve kararlar... Bella ve Edwardı yine sorlu bir mücadele bekliyor.
Alacakaranlık;ın kahramanlarının aşk ve heyecan dolu macerası Yeniay;da hız kesmeden devam ediyor.
http://eglenmekkicinn.eniyiforum.net
xDkoLik
Üye
Üye
xDkoLik

Eğlence Puan : 0
Doğum tarihi : 24/07/95

Yeni Ay (New Moon) Empty
MesajKonu: Geri: Yeni Ay (New Moon)   Yeni Ay (New Moon) EmptyÇarş. Ağus. 26, 2009 2:09 am

seri süper tek keLimeyLe (:
ama bu kitabı pek beğenmediğimi söyLeyebiLirm.çünkü edwardın az böLümü var ama oLsn yinede tamamıyLa muhteşem teşekkür
- deryæ
Yönetici
Yönetici
- deryæ

Eğlence Puan : 113
Doğum tarihi : 16/01/97

Yeni Ay (New Moon) Empty
MesajKonu: Geri: Yeni Ay (New Moon)   Yeni Ay (New Moon) EmptyÇarş. Ağus. 26, 2009 2:37 am

Bu kitabı hiç beğenmedim. Edward gittikten sonra o kadar sıkıcı ki! Jacob ve Bella bir yerden sonra sıkmaya başladı ve ben de bitirmeden yarım bıraktım
http://www.eglenmekkicinn.eniyiforum.net
xDkoLik
Üye
Üye
xDkoLik

Yeni Ay (New Moon) Empty
MesajKonu: Geri: Yeni Ay (New Moon)   Yeni Ay (New Moon) EmptyÇarş. Ağus. 26, 2009 2:42 am

biraz sıkcaksın kendini devam et ynede (:
& s. knight *
Yönetici
Yönetici
& s. knight *

Eğlence Puan : 145
Doğum tarihi : 26/07/95
Lakap : Sumash Knight

Yeni Ay (New Moon) Empty
MesajKonu: Geri: Yeni Ay (New Moon)   Yeni Ay (New Moon) EmptyÇarş. Ağus. 26, 2009 2:46 am

Öhöm önceLikle enişteniz az olduu için okumaya yeltenmekten vazgeçtim :ZZZ::
http://eglenmekkicinn.eniyiforum.net
xDkoLik
Üye
Üye
xDkoLik

Yeni Ay (New Moon) Empty
MesajKonu: Geri: Yeni Ay (New Moon)   Yeni Ay (New Moon) EmptyÇarş. Ağus. 26, 2009 2:53 am

kitapta oLmasa biLe kaLbimizde yahuu tu
♥♥ мεяvε ♥♥
Üye
Üye
♥♥ мεяvε ♥♥

Eğlence Puan : 15
Doğum tarihi : 06/07/97
Lakap : Miarmy

Yeni Ay (New Moon) Empty
MesajKonu: Geri: Yeni Ay (New Moon)   Yeni Ay (New Moon) EmptyÇarş. Ağus. 26, 2009 10:17 am

Bnde kitabı pek sevmedim rob um olmadıktan sonra ne anlamı kalıyokiii ( Herkesin rob'u )

Yeni Ay (New Moon)
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Yeni Ay ve Vizyon
» Yeni ÜyeLiik.
» Duyuru! Smileyler!
» Adanada Yeni Yaratık Buldular!
» Taylor Swift 'in yeni şarkıları