~ eğLenmeek. .Y
Sitemizden yararlanmak ve bu ailenin bir parçası olabilmek için lütfen üye olunuz!
Bi bu Eksikti..! Uyeols10
~ eğLenmeek. .Y
Sitemizden yararlanmak ve bu ailenin bir parçası olabilmek için lütfen üye olunuz!
Bi bu Eksikti..! Uyeols10
~ eğLenmeek. .Y
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

~ eğLenmeek. .Y

Eğlenmek İçin En İyi Forum ,)

AnasayfaAnasayfa  KapıKapı  AramaArama  Latest imagesLatest images  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  

Bi bu Eksikti..!

2 posters
YazarMesaj
& s. knight *
Yönetici
Yönetici
& s. knight *

Eğlence Puan : 145
Doğum tarihi : 26/07/95
Lakap : Sumash Knight

Bi bu Eksikti..! Empty
MesajKonu: Bi bu Eksikti..!   Bi bu Eksikti..! EmptySalı Ağus. 04, 2009 12:34 am

Çin`in Jiangsu, Eyaleti Lishui kentinde, Jiao Meige adındaki girişimci bir kadının açtığı ve "Mozole" ismini verdiği otele gelen müşteriler, gece boyunca kabir hayatını yaşıyor. Çin`in kendi kültürünü yansıtan tarzda ve Mao`nun anıtmezarına benzeyen üslupla inşa edilen otelde yataklar tabut şeklinde . sorulan Meige, "Aslında otelin bulunduğu araziyi satın alırken çiftlik kurmayı hayal ediyordum ancak çevrede çok sayıda mezar olduğu için kimse çalışmak istemedi. Hatta tarlaya ayak bile basmıyorlardı. Aklıma birden 'Ölümü ölmeden yaşamak mümkün olabilir mi?' sorusu geldi ve bu otel fikri doğdu. Dünyada madem bu kadar çok mezar var; ben de insanlara ölüm deneyimini ölmeden yaşatmak istedim. Geceleri servis yapmıyoruz. Zaten kimse korkudan dışarı çıkmıyor, çünkü otelin çevresi mezarlık. Kalp hastalarını kabul etmiyoruz. Ruh hastalarını da refakatçi eşliğinde buyur ediyoruz" diye konuştu.

Bi bu Eksikti..! Mezarotel

[/quote]
http://eglenmekkicinn.eniyiforum.net
^^LittleLovelyPinkCat^^
V.İ.P ÖzeL Üye
V.İ.P ÖzeL Üye
^^LittleLovelyPinkCat^^

Eğlence Puan : 61
Doğum tarihi : 08/09/96
Lakap : tavşan ,bsk,basosh

Bi bu Eksikti..! Empty
MesajKonu: Geri: Bi bu Eksikti..!   Bi bu Eksikti..! EmptyÇarş. Ağus. 26, 2009 8:45 pm

O-ha yani xD
Sağol cnm=D
Misafir
Misafir
Anonymous

Bi bu Eksikti..! Empty
MesajKonu: Geri: Bi bu Eksikti..!   Bi bu Eksikti..! EmptySalı Haz. 22, 2010 8:35 am

Bi şey değil hayatım (:

Bi bu Eksikti..!
1 sayfadaki 1 sayfası