| Haftannın Konuğu Başak xD | |
|
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
^^LittleLovelyPinkCat^^ V.İ.P ÖzeL Üye
Mesaj Sayısı : 803 Puan : 945 Eğlence Puan : 61 Kayıt tarihi : 02/08/09 Doğum tarihi : 08/09/96 Yaş : 28 Nerden : İzmir!!!! Lakap : tavşan ,bsk,basosh
| Konu: Haftannın Konuğu Başak xD Çarş. Ağus. 26, 2009 1:18 pm | |
| Evet arkadaşlar sorularınızı bekliyorum xD | |
|
| |
♥♥ мεяvε ♥♥ Üye
Mesaj Sayısı : 980 Puan : 1275 Eğlence Puan : 15 Kayıt tarihi : 07/08/09 Doğum tarihi : 06/07/97 Yaş : 27 Nerden : evden xD Lakap : Miarmy
| Konu: Geri: Haftannın Konuğu Başak xD Çarş. Ağus. 26, 2009 1:34 pm | |
| Başakcım öncelik sorum kaç yaşındasın ?? neylerden hoşlanırsın Fanatik beşiktaşlımısın ? hangi ünlüleri beğeniyorsun.. aşk hayatın nasıll sen cevap ver daha çok
En son ♥missing♥merve♥ tarafından Çarş. Ağus. 26, 2009 1:43 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 803 Puan : 945 Eğlence Puan : 61 Kayıt tarihi : 02/08/09 Doğum tarihi : 08/09/96 Yaş : 28 Nerden : İzmir!!!! Lakap : tavşan ,bsk,basosh
| |
| |
♥♥ мεяvε ♥♥ Üye
Mesaj Sayısı : 980 Puan : 1275 Eğlence Puan : 15 Kayıt tarihi : 07/08/09 Doğum tarihi : 06/07/97 Yaş : 27 Nerden : evden xD Lakap : Miarmy
| Konu: Geri: Haftannın Konuğu Başak xD Çarş. Ağus. 26, 2009 1:46 pm | |
| Hiç birisiyle çıktın mı ? Çıktıysan çıktığın kişinin adı ne ? Bu siteyi nasıl öğrendin ? Nerde oturuyorsun... | |
|
| |
| Konu: Geri: Haftannın Konuğu Başak xD Çarş. Ağus. 26, 2009 1:56 pm | |
| Hiç birisiyle çıktın mı ?Çıktım ama ayrılmıştık xD Çıktıysan çıktığın kişinin adı ne ?Söleyemem adı bende saklı xD Bu siteyi nasıl öğrendin ?Siteyi Lamyde Smy'le tanışmıştık msnde konuşmuştuk bu siteyi söledi üye olmak ister misin? dedi hemen oldum xD Ama iyiki olmuşum. Sevgiler Smyy'e... =)) Nerde oturuyorsun...Antalya.. Sorularınızı Bekliyorum =)) | |
|
| |
♥♥ мεяvε ♥♥ Üye
| Konu: Geri: Haftannın Konuğu Başak xD Çarş. Ağus. 26, 2009 2:11 pm | |
| Antalya sıcak mı ??? Ne tür müzikler dinlersiin. ?? Her gün denizee girermisinnn ??? En sevdiğin müzik sanatçısı kim??? program photo atıyorum shop yada filtre hangisini kullanıyorsun ?? İmvuda havalar nasıllm ??? İmvuda hayla takılıyormusun ?? Kaç kardeşsiniz ?? Aslen nerelisiniz ?? pc yi kaç yaşından beri kullanıyorsun ?? alışveriş yapmayı severmisin ?? genelde alışverişş yaparmısıınn ??? İmza yapımmında forum yarışmalarında şuanda öndesinn ne düşünüyorsuun..??? | |
|
| |
| Konu: Geri: Haftannın Konuğu Başak xD Çarş. Ağus. 26, 2009 2:23 pm | |
| Antalya sıcak mı ???Sıcakk ama bugun ve dün iyidi (öle diyolar tatildeyimm xD) xD yinede sıcaaakk xD Ne tür müzikler dinlersiin. ?? Valla şimdi ne diyim benim önüme süper bi şarkı koysunlar ne tür olursa olsun dinlerim beğeniyim yeter ama genelde yabancı dinlerim.. Her gün denizee girermisinnn ???Hayır xD En sevdiğin müzik sanatçısı kim???Rihanna,Taylor Swift ya bayaa var hemde çok ama yaz yaz bitmez aklıma gelmiyo..Ya dediğim gibi ben her tür dinlerim beğenirsem adlar aklımda değil xD Türklerde işte aynı şekilde bilemiyorum güzelse hepsini xDAma seçiciyimdir xDVe çok inatcıyım burcumun bana getirdiği özellikler bunlar xD...(ne alakaysa xDxS) program photo atıyorum shop yada filtre hangisini kullanıyorsun ??Filtre kullanıyorum ..Shop kullancaktım ama sildim =DScapedednde yardım alıyorum tüm imzalar filtredendir...!! İmvuda havalar nasıllm ???İyiydi ama artık pek giremiyorum tatildeyim dönmeme azcık kaldı xD(yarın dönerim belki xD) İmvuda hayla takılıyormusun ??Takılıyodum dediğim gibi tatildeyim eve gider gitmez oynarım xD Kaç kardeşsiniz ??2 Bide ablam var xD Aslen nerelisiniz ??Babam:Sivas Annem:Bursa Ablam:İzmir Ben:Antalya.. xD pc yi kaç yaşından beri kullanıyorsun ?? 5 yada 6 hatırlamıyorum ilk ablam bana oyun öğretmişti Roller Coaster diye bizim pc'de vardı ama silindi xS çok güzeldi onu öğretmişti açma kapama pc'yi fln gerisi geldi xD alışveriş yapmayı severmisin ??Severim xD genelde alışverişş yaparmısıınn ???EvetxDAma hediyelere daha çok bayılırım doğum günümü dört gözle bekliyorum xD Çünkü hediyeler gelcekk xD İmza yapımmında forum yarışmalarında şuanda öndesinn ne düşünüyorsuun..???Valla iyi olan kazansın xDBu yarışmalarda öndekine bakmıyo en arkadaki bile fark atabiliyo xD Sorularınızı Bekliyorum... | |
|
| |
♥♥ мεяvε ♥♥ Üye
| Konu: Geri: Haftannın Konuğu Başak xD Çarş. Ağus. 26, 2009 5:36 pm | |
| Büyüyünce ne olmak istiyorsun ??
Küçük kalmayı istermisin ??
En sevdiği oyun nedir ??
İstanbul'a hiç geldin mi ?? | |
|
| |
- deryæ Yönetici
Mesaj Sayısı : 740 Puan : 1105 Eğlence Puan : 113 Kayıt tarihi : 30/07/09 Doğum tarihi : 16/01/97 Yaş : 27 Nerden : Edirne
| Konu: Geri: Haftannın Konuğu Başak xD Çarş. Ağus. 26, 2009 6:37 pm | |
| Arkadaş çevrende nasıl tanınırsın? [uyumsuz,huysuz,eğlenceli vb..] Ders notların nasıl? Öğretmenlerin sevdiği öğrencilerden misin? Bir arkadaşta aradığın özellikler nelerdir? Aramızda 1 kişiyle tanışma hakkın olsa seçimini kimden yana kullanırdın? | |
|
| |
| Konu: Geri: Haftannın Konuğu Başak xD Çarş. Ağus. 26, 2009 7:06 pm | |
| Büyüyünce ne olmak istiyorsun ?? Yabancı dil üzerine yatıcam galiba emin değilim xD
Küçük kalmayı istermisin ??Evet xDAma her yaşın bir güzelliği oluyo xD
En sevdiği oyun nedir ??Sims serisi..vs.
İstanbul'a hiç geldin mi ??Gelmedim çok istiyorum =D
Arkadaş çevrende nasıl tanınırsın? [uyumsuz,huysuz,eğlenceli vb..] Eğlenceli xD Çılgın xD Ders notların nasıl?İyi =)) Öğretmenlerin sevdiği öğrencilerden misin?Evet severler onlarda çılgın derler bana xD Bir arkadaşta aradığın özellikler nelerdir?İyi biri,güvenilir biri,yalan söylemeyen dürüst biri ve arkadaşlığımız boyunca kazık atmayan biri olsun yeter bana xD Aramızda 1 kişiyle tanışma hakkın olsa seçimini kimden yana kullanırdın?Aranızda derken sitedekilerden biriyle mi??Eğer öyleyse bu çok zor bir soru ve kimsenin bana kırılıp güncenmesini istemiyorum herkesle tanışmak isterim ama herkesi görebileceksem ilk Derya sizin yanınıza gelmek isterdim iki admini yakından görürdüm sonra herkesin yanına giderdim ama tek kişi olaraktan var aklımda biri ama söylersem herkes gücencek =(
Sorularınızı bekliyorum =))..
| |
|
| |
& s. knight * Yönetici
Mesaj Sayısı : 1058 Puan : 1588 Eğlence Puan : 145 Kayıt tarihi : 30/07/09 Doğum tarihi : 26/07/95 Yaş : 29 Nerden : Sterling' in kalbinden :D Lakap : Sumash Knight
| Konu: Geri: Haftannın Konuğu Başak xD Çarş. Ağus. 26, 2009 8:49 pm | |
| Şu an Mutlu musun..? Beni seviyor musun..? xD KenDini seviyor musun..? Forumun durumu nasıL..? Seni haketmeyen biriyLe tanıştın mı..? Forumu seviyor musun..? | |
|
| |
| |
| |
- deryæ Yönetici
Mesaj Sayısı : 740 Puan : 1105 Eğlence Puan : 113 Kayıt tarihi : 30/07/09 Doğum tarihi : 16/01/97 Yaş : 27 Nerden : Edirne
| Konu: Geri: Haftannın Konuğu Başak xD Çarş. Ağus. 26, 2009 11:21 pm | |
| Okul açıldığında yine girmeye devam edecek misin siteye? [Bu soru çoooo.k önemli mutlaka kesin bir cevap vermeni istiyorum.] | |
|
| |
| Konu: Geri: Haftannın Konuğu Başak xD Çarş. Ağus. 26, 2009 11:23 pm | |
| Okul açıldığında yine girmeye devam edecek misin siteye? Bu site varoldukça hiç bir zaman bırakmayacağım (and içerim xD) | |
|
| |
& s. knight * Yönetici
Mesaj Sayısı : 1058 Puan : 1588 Eğlence Puan : 145 Kayıt tarihi : 30/07/09 Doğum tarihi : 26/07/95 Yaş : 29 Nerden : Sterling' in kalbinden :D Lakap : Sumash Knight
| Konu: Geri: Haftannın Konuğu Başak xD Cuma Ağus. 28, 2009 6:42 am | |
| Kendini anlatan 3 kelime nedir..? Nefret ettğin şeyler nelerdr..? Bir yönetmen olsanız ne filmi çekersiniz?(romantik-komedi vb.) Hayatın anlamını kavrayabildiniz mi? Hayatta mutlu olmak için ne yapıyorsunuz? Ne söylemek istersin? Ailene: Arkadaşlarına: Sevdiğine: Nefret ettiklerine: Adminlere: | |
|
| |
| Konu: Geri: Haftannın Konuğu Başak xD Cuma Ağus. 28, 2009 11:42 am | |
| Kendini anlatan 3 kelime nedir..? İnatçı,Eğlenceli,Duygusal Nefret ettğin şeyler nelerdr..?Kendini beğenen havalı kişilerden nefret ederim bide yalancı kişilerden....Başka gelmiyo aklıma.. Bir yönetmen olsanız ne filmi çekersiniz?(romantik-komedi vb.)Romantik yada komedi yapardım ama şöylede olabilir Romantik Komedi =) Hayatın anlamını kavrayabildiniz mi?Tam değil.. xD Hayatta mutlu olmak için ne yapıyorsunuz?Eğlence bulmam gerek...Yada gülümsetecek birşey.. Ne söylemek istersin? Ailene:Sizi ç..k seviyorum ama bazen çok sıkıyosunuz xD Arkadaşlarına:Sizleri ç....k seviyorumm iyiki varsınızz. Sevdiğine:Sevdiğim yok xD Nefret ettiklerine: Bişey demiyorum onlara... Adminlere: Sizi ç...k ç..k amaa ç...k seviyorum iyiki sizi tanımışım =) iyiki bu siteyi kurmuşsunuz sağolun =))((=
Bu arada sorular çok güzel smyyem sağol =D Sorusu Olann!!?? xD
| |
|
| |
& s. knight * Yönetici
| Konu: Geri: Haftannın Konuğu Başak xD C.tesi Ağus. 29, 2009 3:13 am | |
| Sağolun deVamı (=:
1-Nickiniz neden “ ... ”?
2-Burcunuz?
3-En büyük takıntın?
4-En büyük hayalin?
5-En sevdiğin yazar ve kitap?
6-Ünlü birisi ile tanışma / konuşma fırsanız oldu mu hiç?
7-ünlü birisi ile tanışmak isteseniz bu kim olurdu?
8-Bugünlerde en çok duyduğun söz?
9-Evde yokluğunu hissettiğin şey?
10-Yediğin halde '' ben bununla doymam'' diyecek kadar karşısında zayıf olduğun yemekler ?
11-Aşağıdaki sıfatlar senin için ne ifade ediyor/kısaca tanımlar mısın?
1 Aşk: 2 Sevgi 3Hayat: 4DostLuk: 5Para: 6ÖLüm: 7 OkuL: | |
|
| |
| Konu: Geri: Haftannın Konuğu Başak xD C.tesi Ağus. 29, 2009 2:43 pm | |
| Yine süper sorular tatlım bu arada olsun cnm tekrar sorsun önemli değil gözünden kaçmış olabilir... 1-Nickiniz neden “ ... ”? Bilmiyorum aslında o anda bsk!! yazmayı düşünüyodum biraz değişik olsun dedim [b]MissKarameLL*~* yaptım o anda kafama o esti nerden geldiğini bilemiyorum xD2-Burcunuz? Başak burcuyum.3-En büyük takıntın? Bir yerde bir yara göriyim kabuk bağlamış hemen yolarım kim olursa olsun duramam xDBide simetri var düzgün olmayınca sinirleniyorum...xDama çok değil xD[/b] 4-En büyük hayalin? Mesleğimi elime almak..vs.. 5-En sevdiğin yazar ve kitap? Stephenie Meyer,İpek Ongun...vs.Ve bu kişilerin tüm serisiii =D 6-Ünlü birisi ile tanışma / konuşma fırsanız oldu mu hiç? Hayır maalesef... 7-ünlü birisi ile tanışmak isteseniz bu kim olurdu? Taylor Swift.. 8-Bugünlerde en çok duyduğun söz? Benim dediğim öldüm bana dedikleri ölmee xD (gülmekten) 9-Evde yokluğunu hissettiğin şey? Oyuncak Ayım xD 10-Yediğin halde '' ben bununla doymam'' diyecek kadar karşısında zayıf olduğun yemekler ? Pizza!!! Ölüyorum bide Makarna .. 11-Aşağıdaki sıfatlar senin için ne ifade ediyor/kısaca tanımlar mısın?
1 Aşk:Birlikte olmak... 2 Sevgi:Sadece aşk demek değildir onun olduğunu bilip onu yakın hissetmektir... 3Hayat:Bazen Boş Bazen Hoş... 4DostLuk:Üzülünce oda üzülür ve yanında olur sevinincede senin yanında olup oda sevinir yani her yerde yanında seninle birlikte olan ... 5Para:Oda bazen boş bazn hoş xD 6ÖLüm:Herkes bir gün ölecek...Yaşamının sonu... 7 OkuL:Arkadaşlar,Dersler,Sınavlar...Bu arada dediğim gibi Sümash'm sorularına bitiyorum ....SçS!! Daha varsa sorabilirsiniz... | |
|
| |
& s. knight * Yönetici
| Konu: Geri: Haftannın Konuğu Başak xD Paz Ağus. 30, 2009 11:46 pm | |
| Ben de SçS bu yüzden soruLara devam =
-Normal bir günün nasıl geçiyor? -Hedeflerin var mı?/Bunun için cabalıyor musun? -1 aylık ömrün kalsaydı yapacaklarını sıralar mısın?(Benden böyle bi soru beklenirdi zaten:) -Kim için neyi göze alırsın? -Hangi tarz filmler izliyorsun? -Biri doğum gününü unutsaydı ne yapardın? -Hayatta en çok değer verdiğin kişi kim?/Ve sana kazık atsa ne yaparsın? -Süslü pakize misin?(Bayanlar cvpLasın) -Burcunu yansıtıyor musun? -Arkadaşların sana ne diye hitap eder?(öRn;sivri zeka...vb.) -Hayatımda bu olmadan olmaz dediğin şey?(nesne veya insan) -Yaşamının geri kalanını nerde tamamlamak isterdin? -Çok zengin birisin ve ölüyorsun kime ne bırakırsın? -Bu soruları hazırlayana yani bana(the perfect) şuan ne diyorsun? -Bi isteğin bi arzun var mı? | |
|
| |
| Konu: Geri: Haftannın Konuğu Başak xD Ptsi Ağus. 31, 2009 1:34 pm | |
| | |
|
| |
- deryæ Yönetici
| |
| |
| |
| |
& s. knight * Yönetici
| Konu: Geri: Haftannın Konuğu Başak xD Ptsi Ağus. 31, 2009 4:38 pm | |
| Dıtt bakıım sohbet yok xD GeL geL bzm eve geL bizde kaLırsın xD Nese admin adayımızı yormayaLım o yüzden -kilit- (= | |
|
| |
- deryæ Yönetici
| Konu: Geri: Haftannın Konuğu Başak xD Ptsi Ağus. 31, 2009 6:15 pm | |
| Çok sevgili kankacım xD Daha konunun süresi doLmadı. 2 gün sonra sen ya da o kilitLer xD ~~~
~Admin olacağını söylediğimiz an ne hissettin?
~Bunun kısa süreli olması seni üzüyor mu? | |
|
| |
| Konu: Geri: Haftannın Konuğu Başak xD Ptsi Ağus. 31, 2009 6:26 pm | |
| Anladm cnmmm!=)
~Admin olacağını söylediğimiz an ne hissettin? Heyecanlandım ve birdenbire evet dedim ....Çok mutlu oldum çok teşekkür ederim hislerimi buraya yazsam anlaşılmaz!! xD
~Bunun kısa süreli olması seni üzüyor mu? Ben sizin gitmenize çok üzülüyorum...Buna üzülmüyorum ve zaten kısa süreli değil yaza kadar epey zaman var bayaa uzun sizi çok özliyicem okadar!! | |
|
| |
| Haftannın Konuğu Başak xD | |
|