~ eğLenmeek. .Y
Sitemizden yararlanmak ve bu ailenin bir parçası olabilmek için lütfen üye olunuz!
Siteye Dikkatli Bakın..!! Uyeols10
~ eğLenmeek. .Y
Sitemizden yararlanmak ve bu ailenin bir parçası olabilmek için lütfen üye olunuz!
Siteye Dikkatli Bakın..!! Uyeols10
~ eğLenmeek. .Y
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

~ eğLenmeek. .Y

Eğlenmek İçin En İyi Forum ,)

AnasayfaAnasayfa  KapıKapı  AramaArama  Latest imagesLatest images  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  

Siteye Dikkatli Bakın..!!

+3
& s. knight *
♥♥ мεяvε ♥♥
- deryæ
7 posters
Sayfaya git : 1, 2  Sonraki
YazarMesaj
- deryæ
Yönetici
Yönetici
- deryæ

Eğlence Puan : 113
Doğum tarihi : 16/01/97

Siteye Dikkatli Bakın..!! Empty
MesajKonu: Siteye Dikkatli Bakın..!!   Siteye Dikkatli Bakın..!! EmptyÇarş. Ağus. 26, 2009 11:19 pm

Okulların başlamasına pek bir şey kalmadı. Hepimiz yoğun bir tempoya gireceğiz. Fakat eminim bu yoğun tempoda da sürekli ya da sık sık nete girenler olacak. Bizim sümeyyeyle dersanemiz başlıyor. Cuma günü sınavımızı oluyoruz, salı günü derslere başlıyoruz. Yarın da sınav hazırlığı Sümeyyeyi bilmem ama ben yarın girmeyeceğim. Ondan sonraki günlerse bizi pek sık beklemeyin. Dolayısıyla adminsiz bir sitede olacaksınız. Sizden tek isteğimiz döndüğümüzde forumu çığrından çıkmış bulmamak. Sohbet forumu haline getirmemeniz. Biz Sümeyyeyle konuşup okul zamanı da girebilecek bir görevli koyarız belki. Söz veremem. Ama dediğim gibi döndüğümüzde yapacak çok işimiz olmasın. Yoğun bir tempodan çıktığımızda biraz rahatlamak için girdiğimiz sitede yine çalıştırmak zorunda bırakmayın bizi. Hepinize şimdiden teşekkürler... Size güveniyoruz.

dRykocH,Smyy..!
http://www.eglenmekkicinn.eniyiforum.net
♥♥ мεяvε ♥♥
Üye
Üye
♥♥ мεяvε ♥♥

Eğlence Puan : 15
Doğum tarihi : 06/07/97
Lakap : Miarmy

MesajKonu: Geri: Siteye Dikkatli Bakın..!!   Siteye Dikkatli Bakın..!! EmptyPerş. Ağus. 27, 2009 10:17 am

Elimizden geldiği kadar yapıcaz....
& s. knight *
Yönetici
Yönetici
& s. knight *

Eğlence Puan : 145
Doğum tarihi : 26/07/95
Lakap : Sumash Knight

MesajKonu: Geri: Siteye Dikkatli Bakın..!!   Siteye Dikkatli Bakın..!! EmptyPerş. Ağus. 27, 2009 12:25 pm

ArkaDaşLar Derya artık nete girmeyecek..! Benim daa bir ayım var biR ay sonRa ben De girmicem.! Umarız sitemiz sohbetLer ve gereksiz konuLarla doLup taşmaz size güveniyoruz...DryayLa benm araştırmaLarıma göRe siteye deVamLı giRebilecek iki kişi buLduk....Zeynep ve Başak...Geçici oLarak siteyi takip edicekLer.....GörevLerimizi onLara bırakıyoruz....SBS sonrasına kadarsa giremiyoruz...Daa sonra full time buRdayız...
http://eglenmekkicinn.eniyiforum.net
xDkoLik
Üye
Üye
xDkoLik

Eğlence Puan : 0
Doğum tarihi : 24/07/95

MesajKonu: Geri: Siteye Dikkatli Bakın..!!   Siteye Dikkatli Bakın..!! EmptyPerş. Ağus. 27, 2009 2:09 pm

hm (:
sağoLn.dikkat edicez (:
^^LittleLovelyPinkCat^^
V.İ.P ÖzeL Üye
V.İ.P ÖzeL Üye
^^LittleLovelyPinkCat^^

Eğlence Puan : 61
Doğum tarihi : 08/09/96
Lakap : tavşan ,bsk,basosh

MesajKonu: Geri: Siteye Dikkatli Bakın..!!   Siteye Dikkatli Bakın..!! EmptyPerş. Ağus. 27, 2009 2:19 pm

Evet sağolun ..güven içinde çok sağolun ama bu site sizsiz çok zor geçicek yaza kadar crywery ....Sizi çok özliyicem Dry ve Smyy'm ühüüüüüüüü Sizi çok seviyorum canlarım benimm!! lovee
♥♥ мεяvε ♥♥
Üye
Üye
♥♥ мεяvε ♥♥

MesajKonu: Geri: Siteye Dikkatli Bakın..!!   Siteye Dikkatli Bakın..!! EmptyPerş. Ağus. 27, 2009 2:20 pm

Evet biz sizsiz ne yaparızz arada siteye girin ama ühüüüüüüüü
^^LittleLovelyPinkCat^^
V.İ.P ÖzeL Üye
V.İ.P ÖzeL Üye
^^LittleLovelyPinkCat^^

MesajKonu: Geri: Siteye Dikkatli Bakın..!!   Siteye Dikkatli Bakın..!! EmptyPerş. Ağus. 27, 2009 2:29 pm

Sohbet olmasın özür dilerim bir daha yapmam ama merocm hiç giremeyeceklermiş yasakmış fadjh
♥♥ мεяvε ♥♥
Üye
Üye
♥♥ мεяvε ♥♥

MesajKonu: Geri: Siteye Dikkatli Bakın..!!   Siteye Dikkatli Bakın..!! EmptyPerş. Ağus. 27, 2009 2:35 pm

Evet neyse bu konuyu sohbet bölümünde tartışırız...
- deryæ
Yönetici
Yönetici
- deryæ

MesajKonu: Geri: Siteye Dikkatli Bakın..!!   Siteye Dikkatli Bakın..!! EmptyPerş. Ağus. 27, 2009 7:56 pm

Vakit buldukça,gireriz zaten. Ama biz [sizi bilmiyorum o yüzden biz diyorum.] kafamızı kaşıyacak vakit bulamıyoruz. Her gün okul okul çıkışı dersane dersane çıkışı 7.30 bizim gelmemiz 8 hava kararmış oluyr[du] eve gel yemek ye biraz ders çalış sonra uyu... kısır döngü şeklinde her gün devam ediyor. Hafta sonları da dersanede öğlenciysek çıkışta akşam grubuna kadar oradayız akşamcıysak zaten dediğim gibi gelmemiz 8'i buluyor. Geçen sene zaten biraz da laylaylom geçen bir seneydi bizim için. Yaptığımız hataları anladık ve bu sene o hataları yapmamak için programımızı biraz daha sıkmamız gerekiyor. Yaz tatilindeyse gördüğünüz gibi zaten hep buradayız. Anlayışınız,sevginiz için saoLun ama gitmeyinn de demeyin. Çünkü sadece lafta kalır ve gitmememiz yaz tatilimizi de elimizden alır. Bütün yazı çalışarak geçirmeyi de istemem ;) Neyse kendinize iyi bakın. Son bir kez siteyi gezip bu kadar sık giremeyecek bir şekilde kapatacağım. Sitenin başından beri sizleri kırıp üzdüysem özür dilerim... Tatillerde görüşmek üzere. Hoşçakalın!
^^LittleLovelyPinkCat^^
V.İ.P ÖzeL Üye
V.İ.P ÖzeL Üye
^^LittleLovelyPinkCat^^

MesajKonu: Geri: Siteye Dikkatli Bakın..!!   Siteye Dikkatli Bakın..!! EmptyPerş. Ağus. 27, 2009 8:14 pm

Bizi hiç üzmedin...Yani beni..Seni/sizi çok özliyeceğim umarım girip arasıra bakarsınız siteye.... Sen dry/Siz beni hiç üzmediniz...Asıl ben sizi üzdüysem çok çok özür dilerim çok duygulandım bu yazıda ühüüüüüüüü bu arada gitme demeyin zorundayız çalışmamız lazım diyorsunuz bu yanlış değil çok doğru en azından yazın bizimle olabilmeniz için çok önemli ...Ama işte ne yapayıp tadı olmaz diyorum üzülüyorum fadjh ..Sizi çok ama çok seviyorum bunu unutmayın hepte sevicem çokta özliyicem ....Sizde bizi unutmayın ...
Ama En Önemlisi Bu Siteyi Kurduğunuz İçin Çok Teşekkür Ederim....
Umarım görüşebiliriz..Kendinize çok ama çookk iyi bakın Dediğim gibi sizi çok seviyorum(yağcılık yapıyo demeyin gerçekten şuan ağlıyorum crywery )
Açtığınızda hep görüşelim sizin yerinizi hiç birşey tutamayacak .....
Tekrar Kendinize İyi Bakın...!! byeü
♥♥ мεяvε ♥♥
Üye
Üye
♥♥ мεяvε ♥♥

MesajKonu: Geri: Siteye Dikkatli Bakın..!!   Siteye Dikkatli Bakın..!! EmptyCuma Ağus. 28, 2009 5:23 pm

Hoşçakal Derya ve Sümeyye!!...
& s. knight *
Yönetici
Yönetici
& s. knight *

MesajKonu: Geri: Siteye Dikkatli Bakın..!!   Siteye Dikkatli Bakın..!! EmptyC.tesi Ağus. 29, 2009 3:01 am

HoşçakaLın arkadaşLar eminim size (bnm..) birçok hatam oLmuştur...Fakat bunLarı bir kenara koyup sizze hoşçakaL demek bana çok zor geLiyor...NormAL hayatta tanışmamış oLsak biLE normal arkilerm gib iseviorm sizi..Sizsiz günLer nasıL geçecek biLmiorm..Bizi ayıran her nese ondan nefret ediorm kib......Fib.....Sçs...... fadjh HOŞÇAKALIN....Yaz tatilini beklicem =( Umut , sabır , dostLuk , sevgi .... Hepsi bizLerden yana oLsun ühüüüüüüüü
^^LittleLovelyPinkCat^^
V.İ.P ÖzeL Üye
V.İ.P ÖzeL Üye
^^LittleLovelyPinkCat^^

MesajKonu: Geri: Siteye Dikkatli Bakın..!!   Siteye Dikkatli Bakın..!! EmptyC.tesi Ağus. 29, 2009 2:51 pm

Dediğim gibi sizleri çok özliyicem sizlerin hiç kötü yanını kötü tavrını görmedim ve zaten görmem de...Sizler gibisini googlede arasam bulamam xDŞaka bir yana gerçekten sizin gibilerini hiç bulamam siz benim canımsınız... fadjh .
Gerçekte görmeyi çok isterdim ama göremesemde sizi hiç unutmayacağım ve hep seveceğim...
Ozamana kadr sabredicem umarım arasıra girersiniz...
Sizi özleyicm yine gelin... crywery
SçS!...KiB...
Hoşçakalın... byeü
- deryæ
Yönetici
Yönetici
- deryæ

MesajKonu: Geri: Siteye Dikkatli Bakın..!!   Siteye Dikkatli Bakın..!! EmptyC.tesi Ağus. 29, 2009 11:14 pm

Bugün Pazar... Yarınımız var daha... Ancak son gün bunları yazmak zor olacağından ben şimdiden yazacağım. Gerçekten sizleri RL arkiLerim gibi görüyorum. Hatta dersanede Sümeyyeyle sizLeri konuşuyoruz. Ama ayrılığımız ebedi ayrılık değil. Yalnızca uzun süreli bir ayrılık. Okulun ya da dersanenin açılması değil tek sebep bence. Biz dersane çıkışlarında direk eve gitmeyi sevmiyoruz o yüzden 1 saatimizi falan harcıyoruz bunun için de belli şeyleri feda etmek gerekiyor. Bilgisayarda geçireceğimiz 1 saati birLikte geçirdiğimiz için de eve geldiğimizde ders çalışmamız gerekiyor. İnanmayabilirsiniz ama biz dersaneden hava karardığında çıksak bile sırf zaman geçirmek için otobüslerin 1-2-3 üne binmiyoruz sohbet tatlıysa 4 e bile binmeyebiliyoruz. [Hava şartları ne olursa olsun] Neyse.. Kendinize iyi bakın ve sitede kimse kimseyi üzmesin. Geldiğimizde sorun,kirlilik vs. görürsek bu tatlı Sümeyye ve Derya gidebilir... Başak ve Zeynep.. Sümeyye sanırım benden daha fazla duracak sitede onun da son gününde sizi admin yapacak. Lütfen siteye iyi bakın. Tema vs. değiştirmezseniz iyi olur. Sizin seçeceğiniz mod.lar falan olursa biz geldiğimizde onların da göreveri gider, söyleyeyim. Ve siz diğer arkadaşlar Başak ve Zeynep'i üzmemek için elinizden geldiğinde kurallara uyun, onları fazla uğraştırmayın. Geldiğimizde bunları da soracağız. Zeynep ve Başak şimdiden çok teşekkür ederiz. Başarılar diliyorum. Umarım her şey güzel gider... Hepinize okul için de başarılar. Tüm notlarınızın iyi olması dileğiyle.. Sizi çok seviyorum/z... Hoşçakalın....!!!
^^LittleLovelyPinkCat^^
V.İ.P ÖzeL Üye
V.İ.P ÖzeL Üye
^^LittleLovelyPinkCat^^

MesajKonu: Geri: Siteye Dikkatli Bakın..!!   Siteye Dikkatli Bakın..!! EmptyPaz Ağus. 30, 2009 12:20 am

Tamam sizde kendinize iyi bakın..Bende sizi RL arkim-kankam olarak görüyorum herkesi...
Değiştirmeyiz temayı =)Zaten böyle çok güzel sizi çok seviyorum...
Siteye çok iyi bakacağız sizde kendinize çok iyi bakın arada sırada açtığınızda mutlaka konuşalım sizi çok özleyeceğim sizi çok seviyorum kendinize çok ama çok iyi bakın canlarım benim!!...

En son MissKarameLL*~* tarafından Paz Ağus. 30, 2009 7:43 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Misafir
Misafir
Anonymous

MesajKonu: Geri: Siteye Dikkatli Bakın..!!   Siteye Dikkatli Bakın..!! EmptyPaz Ağus. 30, 2009 7:40 pm

Hoşçakalın.
Siteye iyi bakacağımızdan emin olun. byeü
& s. knight *
Yönetici
Yönetici
& s. knight *

MesajKonu: Geri: Siteye Dikkatli Bakın..!!   Siteye Dikkatli Bakın..!! EmptyPaz Ağus. 30, 2009 8:06 pm

Size güveniyoruz biTanem fadjh
cep_cadısı=)
Yeni Üye-Toy~
Yeni Üye-Toy~
cep_cadısı=)

Eğlence Puan : 2
Doğum tarihi : 03/02/95

MesajKonu: Geri: Siteye Dikkatli Bakın..!!   Siteye Dikkatli Bakın..!! EmptyPaz Ağus. 30, 2009 8:16 pm

♥♥♥ Chocolate ▓ Merve ♥♥♥ demiş ki:
Elimizden geldiği kadar yapıcaz....
http://www.demiselena.1talk.net
^^LittleLovelyPinkCat^^
V.İ.P ÖzeL Üye
V.İ.P ÖzeL Üye
^^LittleLovelyPinkCat^^

MesajKonu: Geri: Siteye Dikkatli Bakın..!!   Siteye Dikkatli Bakın..!! EmptyPaz Ağus. 30, 2009 8:19 pm

Umarım güveninizi boşa çıkarmayız Btanem!! =)
& s. knight *
Yönetici
Yönetici
& s. knight *

MesajKonu: Geri: Siteye Dikkatli Bakın..!!   Siteye Dikkatli Bakın..!! EmptyPaz Ağus. 30, 2009 8:21 pm

Çıkarmazsınız tabe canLarım benm fadjh
- deryæ
Yönetici
Yönetici
- deryæ

MesajKonu: Geri: Siteye Dikkatli Bakın..!!   Siteye Dikkatli Bakın..!! EmptyPtsi Ağus. 31, 2009 6:44 pm

Evet eğlenmek için! Şimdi gerçekten veda zamanı geldi.. Yazacağım herşeyi yazdım. Bu mesajı uzun tutmayacğım. Bugünden sonra Ruh Halim hep çaLışıyor olarak kalacak. Ve çalışırken aklımda hep siz olacaksınız..!! Sizi gerçekten çok seviyorum. Önceden tanıdıklarım olsun bu sitede tanıştıklarım olsun iyi ki sizi tanımışım. Kısa süredir tanışıyoruz ama uzun süreLi bir ayrılık giriyor araya bu sitede tanıştıklarımla... Yine de hepinize teşekkür ederim.! Siteyi önemsediğiniz için. Kendinize iyi bakın..! Üzmeyin birbirinizi ve en önemlisi de siteye dikkatli bakın!

Görüşmek üzere Eğlenmek İçin ve onun biricik üyeleri! Bu bir eLveda değiL yaLnızca veda! SİZİ SEVİYORUM! ühüüüüüüüü
^^LittleLovelyPinkCat^^
V.İ.P ÖzeL Üye
V.İ.P ÖzeL Üye
^^LittleLovelyPinkCat^^

MesajKonu: Geri: Siteye Dikkatli Bakın..!!   Siteye Dikkatli Bakın..!! EmptyPtsi Ağus. 31, 2009 7:12 pm

DeRya!!Sümeyye!!:
Öncelikle sizi çok seviyorum ve derya bu yazılarını okurken gözlerim doldu ve istemsiz bir şekilde ağlamaya başladım...Sitede tanıştık sizinle smyye derya ama ben sizi RL arkadaşım ve uzun süredir berabermişiz gibi hissediyorum...Herşey için çok çok teşekkürler!!!...
İyiki tanımışım sizi iyiki varsınız ara sıra girer bakarsınız!! Siteye çok iyi bakıcağız sizde kendinize çok iyi bakın...!!!
Zaten bu elveda olamaz-olmasın veda olsun!!...
iYİKİ TANIMIŞIM SİZİ İYİKİ VARSINIZ CANIM BİRTANECİK KANKALARIM!!!...
Sizi Çok Seviyorum(Anlatamayacak kadar çok!!)
Kendinize tekrardan çoo....k iyi bakın ve bizi hiç unutmayın!!..
Bunu söylemek çok zor ama..!!
HoşçakaLn!!.. ühüüüüüüüü
cep_cadısı=)
Yeni Üye-Toy~
Yeni Üye-Toy~
cep_cadısı=)

MesajKonu: Geri: Siteye Dikkatli Bakın..!!   Siteye Dikkatli Bakın..!! EmptyPtsi Ağus. 31, 2009 8:23 pm

MissKarameLL*~* demiş ki:
DeRya!!Sümeyye!!:
Öncelikle sizi çok seviyorum ve derya bu yazılarını okurken gözlerim doldu ve istemsiz bir şekilde ağlamaya başladım...Sitede tanıştık sizinle smyye derya ama ben sizi RL arkadaşım ve uzun süredir berabermişiz gibi hissediyorum...Herşey için çok çok teşekkürler!!!...
İyiki tanımışım sizi iyiki varsınız ara sıra girer bakarsınız!! Siteye çok iyi bakıcağız sizde kendinize çok iyi bakın...!!!
Zaten bu elveda olamaz-olmasın veda olsun!!...
iYİKİ TANIMIŞIM SİZİ İYİKİ VARSINIZ CANIM BİRTANECİK KANKALARIM!!!...
Sizi Çok Seviyorum(Anlatamayacak kadar çok!!)
Kendinize tekrardan çoo....k iyi bakın ve bizi hiç unutmayın!!..
Bunu söylemek çok zor ama..!!
HoşçakaLn!!.. ühüüüüüüüü
♥♥ мεяvε ♥♥
Üye
Üye
♥♥ мεяvε ♥♥

MesajKonu: Geri: Siteye Dikkatli Bakın..!!   Siteye Dikkatli Bakın..!! EmptySalı Eyl. 01, 2009 11:29 am

Hoşçakal cnm kendinize çookk iyi bakın ara sırada girin herşey için tşkler bizi unutmayın
cep_cadısı=)
Yeni Üye-Toy~
Yeni Üye-Toy~
cep_cadısı=)

MesajKonu: Geri: Siteye Dikkatli Bakın..!!   Siteye Dikkatli Bakın..!! EmptySalı Eyl. 01, 2009 7:48 pm

♥♥♥ Chocolate ▓ Merve ♥♥♥ demiş ki:
Hoşçakal cnm kendinize çookk iyi bakın ara sırada girin herşey için tşkler bizi unutmayın

Siteye Dikkatli Bakın..!!
1 sayfadaki 2 sayfasıSayfaya git : 1, 2  Sonraki
 Similar topics
-
» Hey! Bakın Lütfen!
» Bizim türk bilim adamımızada bakın siz :D zuhaha çok komik