>>1-Sence dünyanın 7 harikası nedir ?
>Şu anki yedi harikası gayet hoş. Ve "harika".
>>2-Hangi takımı tutuyorsun niye ?
>Galatasaray, annem ve babamın büyük etkisi var ama bu benim seçimimdi. Zamanında iyi takımdı (: Şimdi de iyi olur umarım (:
>>3-İçini dök desem neler söylersin ?
>Neler söylemem ki? Bipleyerek mi söyleyeyim (: Aslında içimi dökeceğim bir konu var. Şu sıralar en son 4 yıl önce görüştüğüm kuzenlerim nedense bana yalancı muamelesi yapıyorlar. Ceren değil tabiki. Herkes herşeyde bir yalan arıyor. Sadece kuzenlerim değil etrafımdaki çoğu kişi öyle. Ve ben kimseye yalan söylemediğimi ve söylemeyeceğimi anlatamıyorum. Ben yalancı DE-Ğİ-LİM! Çevremdekilerde değil ama bu davranış şeklinden nefret ediyorum. Dünyanın harbiden çivisi gevşemiş.
>>4-Hayatla ilgili hedeflerin neler ?
>İyi bir meslek tabiki herkesinki gibi (: Onun dışında, ailemin sürekli yanımda olması ve hala gelecekte de yalan söylemeyen, anlaşabileceğim kişileri bulmak!
>>5-Hangi tür müzikten hoşlanırsın?
>Aslında bunu bulana kadar epey bir yol geçtim. Ama sonunda anladım. Rock benim yaşam tarzım (:
>>6-Evde dağınık mısın yoksa derli toplumusun ?
>Çok zor bir soru xD Ben aslında dağınık bir insanım. Hemde öyle böyle değil. Odamda köpek bağlasan 2 saniye durmaz. Ama bazen bir an gelir, oyun oynayacak olurum pc de ya da kafama esecek olur masamın üzerini toplarım. Ama orası toplu olunca odam dağınık olmaz tabi. Bu sefer tüm odama girişiyorum. Birde kahretmesin ki simetri var bende xD
>>7-Eğlenmek İçin Forumunu Nasıl Bilirsin?
>İyi bilirim, hoş bilirim. Alkolü yok, içkisi yok, kumarı yok, sigarası hiç hiç yok xD İyi birisi, kızımı ona güvenle verebilirim (: İşin aslı süper bir forum (: Sıcacık bir yuva xD Gelişeceğine inanıyorum (:
>>8-Geçmişte Yaşasaydın kim olurdun ?
>Geçmişi görmek istemezdim. O zamanlar zordu. Ben geleceğe gitmek isterdim.
>>9-Forumda seni çok mutlu eden olay?
>Reklam gibi olmasın; gülümsetmekicin'e, üyeliğim kabul edilmeyince, buranın açılması oldu (:
>>10-En sevdiğin sinema filmi?
>Harry Potter'ın yerini kimse tutamaz (:
>>11-Sence "qüler misin?,ağlar mısın?" ne demek?
>"Mutlu musun, mutsuz musun?"
>>12-Mutluluqn formüLü ne?
>Sevdiklerin+Sağlık+İdeallerin=Mutluluk
>>13-Forumdan kiminle aynı şehirde olmak isterdin?
>Kimseyle aynı şehirde olmak istemezdim. Ben forumdaki tek İzmirliyim.
>>14-en sevdiqin rsmi/aviyi/imzayı paylaşır msn?
>Kendi yaptığım hertürlü resmi/avavatrı/imzayı beğeniyorum. Çok kötü yapmış olsam bile, buraya o yollardan geldim.
>>15-Ne tür programlar kullanırsın ?
>Cs3 ve oyun. Bu ikili sanırım PC'mde net olmasa bile beni eğlendirmeye yeter.
>>16-Tatilini nerede geçirmek istersin?
>Mutlu olabileceğim heryerde.
>>17-Kıyafet seçerken neye dikkat edersin ?
>Rahatlığına çok önem veririm. Rahatlık benim için acaip önemli. İsterse kötü görünsün, ama rahat olsun.
>>18-YaşadıkLarından öğrendiğin neLer var?
>>Pek birşey yaşamadım gerçi ama yine de herşeye rağmen mutlu olmak güzel. (:
>>19-Arkadaş demek snin için ne ifade ediyoR?
>Boş zamanlarımda yanımda olan kişiler. Dostlarım ise daha farklı.
>>20-Hayatta en nefreT ettiğin şey nediR ?
>Yalan söylenilmesi ve bana yalan söylüyormuşum muamelesi yapılması.
>>21-öLdürseLerde yapmam dediğin bir oLay oLdu mu ?
>Evet, inatçı bir insanım.
>>22-En sevdiğin renk ve nedeNi?
>Siyah, tarzımı yansıttığını düşünüyorum.
>>23-Sence aşkın yaŞı vaRmıdır vaRsa kaçtıR..?
>Aşkın yaşı bence var. Ama herkeste aynı değilir tabikide. Çünkü küçük yaşta yaşanılan duygular ne kadarda olsa "çocukluk". İnsan gerçekten bir olgunluğa ne zaman kavuşursa, işte o zaman aşık olmaya hazır demektir bence.
>>24-Yaptığın en büyük çıLgınLık ?
>Hangi birisini saysam? Ben eğlenceye bayılırım. Çoğu zamanda Ceren'le bir araya geldiğimizde büyük maceralar yaşarız. Çok çılgınca! (:
>>25-Forumda yaşadığın komik biR oLay varsa anLatırmısın?
>Yok. (:
>>26-SpoR iLe aran nasıL..?
>İyi olduğunu düşünüyorum. Okulun voleybol takımındayım ve belediyede antrenmana gidiyorum. Spor cidden insan hayatında çok faydalı. Keşke herkes spor yapsa (: Belki de çoğu hastalıklar ortadan kalkardı, kim bilebilir?
>>27-Dedikoduyu sever misin ?
>Yerine göre, BELKİ. (:
>>28-En sevdiğin şarkıcı ve şarkı ?
>Ruh halime göre hepsi değişiyor. Yerine göre Zeki Müren sevdiğim ve dinlediğim bile olmuştu.
>>Vakit ayırdığın için teşekkürLer....
>Ben teşekkür ederm..