~ eğLenmeek. .Y
Sitemizden yararlanmak ve bu ailenin bir parçası olabilmek için lütfen üye olunuz!
Admin - Üye Uyeols10
~ eğLenmeek. .Y
Sitemizden yararlanmak ve bu ailenin bir parçası olabilmek için lütfen üye olunuz!
Admin - Üye Uyeols10
~ eğLenmeek. .Y
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

~ eğLenmeek. .Y

Eğlenmek İçin En İyi Forum ,)

AnasayfaAnasayfa  KapıKapı  AramaArama  Latest imagesLatest images  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  

Admin - Üye

5 posters

AdminLerden Memnun musun..?
Evet gerçekten harikaLar...
Admin - Üye Vote_lcap100%Admin - Üye Vote_rcap
 100% [ 5 ]
İdare ederLer....
Admin - Üye Vote_lcap0%Admin - Üye Vote_rcap
 0% [ 0 ]
Gerçekten görevLerini yapmıyorLar...
 0% [ 0 ]
KötüLer ve bizi eziyorLar..!
 0% [ 0 ]
Toplam Oylar : 5

Anket kapatıldı

YazarMesaj
& s. knight *
Yönetici
Yönetici
& s. knight *

Eğlence Puan : 145
Doğum tarihi : 26/07/95
Lakap : Sumash Knight

Admin - Üye Empty
MesajKonu: Admin - Üye   Admin - Üye EmptyPaz Eyl. 06, 2009 11:25 pm

ArkadaşLar son günLerde duyduğum bir laf açıkçası boğazıma oturdu ..! Bizi boşu boşuna gereksiz ve saçma yere suçLamayLa karşı karşıya kaLdık....ŞöLe bir cümLe duydum....Adminsiniz diye bizi ezmeye hakkınız yok..! KuraLLara uyuLmadıı takdirde şahsen ben kibarca uyarıorm dier arkiLerim de öLe...FAkat çok tekrar ederse herkesin siniri bozuLabiLir ve sert çıkışma yapıLAbiLir bu her zaman oLmaz ....Eğer söz dinLenmiyoRsa sertçe uyarıLmalıdır yoksa bu forumun haLi yaman oLur.... Yani uyarmak ve forumun kuraLLarını korumaya çaLışmak bu suçLamaya ( Adminsiniz diye bizi ezmeye hakkınız yok..! ) nesen oLuyorsa biz bu suçta varız..! Tek amacımız kuraLLarı korumak ve uyarmak...BAşkaLarına bu uyarımız batıyorsa ( çok afedersiniz ama ..) kuraLLara uymaLı..Biz herkesi çok seviorz ve ezmek söz konusu oLamaz..! Bu söze gerçekten çok sinirLendim ve kırıLdım bunu hak ettiğimizi düşünmüorm herkese ewt desek forum die bişi kaLmazdı..Amacımız suçLamaya neden oLdu teşekkür ederiz..!

Not: Anket yapıcam oyLarınızı esirgemeyin ..!
http://eglenmekkicinn.eniyiforum.net
Mew.
Uzman Moderatör
Uzman Moderatör
Mew.

Eğlence Puan : 39
Doğum tarihi : 05/01/96

Admin - Üye Empty
MesajKonu: Geri: Admin - Üye   Admin - Üye EmptyPaz Eyl. 06, 2009 11:28 pm

bence gayet iyisiniz ;)

Edit: Bu kadarcık mı..? strj

tmm uzatıyorum xD

yani öyle bi olaya rastlamadım ama zaten öyle kişiler deilsiniz. bi yanlış anlaşılma oldu ya da siteyi çekemeyen biri var xS
adminler işlerini gayet ii yapıyorlar. aksatmıyorlar. hiçbir üyeye de kötü bir şey yapmadılar. hatta dier forumların adminlerine göre çok kibarlar ;)
♥♥ мεяvε ♥♥
Üye
Üye
♥♥ мεяvε ♥♥

Eğlence Puan : 15
Doğum tarihi : 06/07/97
Lakap : Miarmy

Admin - Üye Empty
MesajKonu: Geri: Admin - Üye   Admin - Üye EmptyPtsi Eyl. 07, 2009 3:33 pm

Ewt bnde gizeme katılıyorum siz gayet iyi yapıyorsunuz işinizi kötü şeyler yapanlar utansın :)
^^LittleLovelyPinkCat^^
V.İ.P ÖzeL Üye
V.İ.P ÖzeL Üye
^^LittleLovelyPinkCat^^

Eğlence Puan : 61
Doğum tarihi : 08/09/96
Lakap : tavşan ,bsk,basosh

Admin - Üye Empty
MesajKonu: Geri: Admin - Üye   Admin - Üye EmptyPtsi Eyl. 07, 2009 4:32 pm

İşinizi süper yapıyorsunuz tabikide(bende dahil oldum kısa süreli)...!!!Ezmek söz konusu değil ..!!!
Böyle düşünenlerin kuRallaRa uymak işleRine GELMİYOR!!!.. Beğenmeyen beğenmesin n'apalım..!!Ama böyle şeyler demeleRine haklaRı yok!!!..DoğRu söylüyoRsunuz..EğeR uyarılmazsa ve sertçe söylenmezse bu site çöp olur uymayanlar çekip gidebiliR zaten böyle düşünenleR daha hayatlarında hiç site görmemişlerdir ilk defa görüyorlardıR....Uzatmanın biR gereği YOK!!..Beğenmeğen ve uymayana tek sözüm vaR..!!Adminliğin kuralları bunlar ezilmiyorsunuz uyarılıyorsunuz..!!Beğenmiyorsanız ve Böyle Düşünüyorsanız Çıkıp Gidin bu siteden kimsenin kimseyi suçlamaya hakkı YOK!!!...
(BİZ BAŞLARDA SAKİNCE UYARIRIZ!!UYMAZSANIZ KIZARIZ..!!BÖYLE BİR SUÇLAMAYA GEREK YOK!!...ADMİN DEĞİDİĞİN ZATEN SERT OLUR!!...)
& s. knight *
Yönetici
Yönetici
& s. knight *

Eğlence Puan : 145
Doğum tarihi : 26/07/95
Lakap : Sumash Knight

Admin - Üye Empty
MesajKonu: Geri: Admin - Üye   Admin - Üye EmptySalı Eyl. 08, 2009 7:50 pm

Hepinize çok teşekkür ederiz ....<3
http://eglenmekkicinn.eniyiforum.net
- deryæ
Yönetici
Yönetici
- deryæ

Eğlence Puan : 113
Doğum tarihi : 16/01/97

Admin - Üye Empty
MesajKonu: Geri: Admin - Üye   Admin - Üye EmptyPtsi Eyl. 14, 2009 1:42 pm

Bundan haberim yoktu.. Yeni görüyorum. Eğer herkes kendi başına istediği gibi takıLacaksa biz niye adminiz ki? Ne gerek var o zaman bize? Adminiz diye sizi eziyoruz öyle mi!? bunu söyLeyen artık her kimse ona sadece bir ha-ha yolluyorum. Beğenmiyorsan git kendi siteni kur ve orda herkesi serbest bırak. Çöplüğe dönmezse gel yeniden söyle ama mümkünse BANA! İşte o zaman biz de bu siteyi o hale getirirz merak etme. Ayrıca memnun değilsen sağ üst köşede bir çarpı var ona bir tık yapabilirsin ;) Biz kimseye nolur beğen sitemizi diye yalvarmıyoruz beğenen burda zaten...!!!

~ SaoLn arkadaşLar (=
http://www.eglenmekkicinn.eniyiforum.net

Admin - Üye
1 sayfadaki 1 sayfası