& s. knight * Yönetici
Mesaj Sayısı : 1058 Puan : 1588 Eğlence Puan : 145 Kayıt tarihi : 30/07/09 Doğum tarihi : 26/07/95 Yaş : 29 Nerden : Sterling' in kalbinden :D Lakap : Sumash Knight
| Konu: Admin - Üye Paz Eyl. 06, 2009 11:25 pm | |
| ArkadaşLar son günLerde duyduğum bir laf açıkçası boğazıma oturdu ..! Bizi boşu boşuna gereksiz ve saçma yere suçLamayLa karşı karşıya kaLdık....ŞöLe bir cümLe duydum....Adminsiniz diye bizi ezmeye hakkınız yok..! KuraLLara uyuLmadıı takdirde şahsen ben kibarca uyarıorm dier arkiLerim de öLe...FAkat çok tekrar ederse herkesin siniri bozuLabiLir ve sert çıkışma yapıLAbiLir bu her zaman oLmaz ....Eğer söz dinLenmiyoRsa sertçe uyarıLmalıdır yoksa bu forumun haLi yaman oLur.... Yani uyarmak ve forumun kuraLLarını korumaya çaLışmak bu suçLamaya ( Adminsiniz diye bizi ezmeye hakkınız yok..! ) nesen oLuyorsa biz bu suçta varız..! Tek amacımız kuraLLarı korumak ve uyarmak...BAşkaLarına bu uyarımız batıyorsa ( çok afedersiniz ama ..) kuraLLara uymaLı..Biz herkesi çok seviorz ve ezmek söz konusu oLamaz..! Bu söze gerçekten çok sinirLendim ve kırıLdım bunu hak ettiğimizi düşünmüorm herkese ewt desek forum die bişi kaLmazdı..Amacımız suçLamaya neden oLdu teşekkür ederiz..!
Not: Anket yapıcam oyLarınızı esirgemeyin ..! | |
|
Mew. Uzman Moderatör
Mesaj Sayısı : 286 Puan : 368 Eğlence Puan : 39 Kayıt tarihi : 30/07/09 Doğum tarihi : 05/01/96 Yaş : 28
| |
♥♥ мεяvε ♥♥ Üye
Mesaj Sayısı : 980 Puan : 1275 Eğlence Puan : 15 Kayıt tarihi : 07/08/09 Doğum tarihi : 06/07/97 Yaş : 27 Nerden : evden xD Lakap : Miarmy
| Konu: Geri: Admin - Üye Ptsi Eyl. 07, 2009 3:33 pm | |
| Ewt bnde gizeme katılıyorum siz gayet iyi yapıyorsunuz işinizi kötü şeyler yapanlar utansın :) | |
|
^^LittleLovelyPinkCat^^ V.İ.P ÖzeL Üye
Mesaj Sayısı : 803 Puan : 945 Eğlence Puan : 61 Kayıt tarihi : 02/08/09 Doğum tarihi : 08/09/96 Yaş : 28 Nerden : İzmir!!!! Lakap : tavşan ,bsk,basosh
| Konu: Geri: Admin - Üye Ptsi Eyl. 07, 2009 4:32 pm | |
| İşinizi süper yapıyorsunuz tabikide(bende dahil oldum kısa süreli)...!!!Ezmek söz konusu değil ..!!! Böyle düşünenlerin kuRallaRa uymak işleRine GELMİYOR!!!.. Beğenmeyen beğenmesin n'apalım..!!Ama böyle şeyler demeleRine haklaRı yok!!!..DoğRu söylüyoRsunuz..EğeR uyarılmazsa ve sertçe söylenmezse bu site çöp olur uymayanlar çekip gidebiliR zaten böyle düşünenleR daha hayatlarında hiç site görmemişlerdir ilk defa görüyorlardıR....Uzatmanın biR gereği YOK!!..Beğenmeğen ve uymayana tek sözüm vaR..!!Adminliğin kuralları bunlar ezilmiyorsunuz uyarılıyorsunuz..!!Beğenmiyorsanız ve Böyle Düşünüyorsanız Çıkıp Gidin bu siteden kimsenin kimseyi suçlamaya hakkı YOK!!!... (BİZ BAŞLARDA SAKİNCE UYARIRIZ!!UYMAZSANIZ KIZARIZ..!!BÖYLE BİR SUÇLAMAYA GEREK YOK!!...ADMİN DEĞİDİĞİN ZATEN SERT OLUR!!...) | |
|
& s. knight * Yönetici
Mesaj Sayısı : 1058 Puan : 1588 Eğlence Puan : 145 Kayıt tarihi : 30/07/09 Doğum tarihi : 26/07/95 Yaş : 29 Nerden : Sterling' in kalbinden :D Lakap : Sumash Knight
| Konu: Geri: Admin - Üye Salı Eyl. 08, 2009 7:50 pm | |
| Hepinize çok teşekkür ederiz ....<3 | |
|
- deryæ Yönetici
Mesaj Sayısı : 740 Puan : 1105 Eğlence Puan : 113 Kayıt tarihi : 30/07/09 Doğum tarihi : 16/01/97 Yaş : 27 Nerden : Edirne
| Konu: Geri: Admin - Üye Ptsi Eyl. 14, 2009 1:42 pm | |
| Bundan haberim yoktu.. Yeni görüyorum. Eğer herkes kendi başına istediği gibi takıLacaksa biz niye adminiz ki? Ne gerek var o zaman bize? Adminiz diye sizi eziyoruz öyle mi!? bunu söyLeyen artık her kimse ona sadece bir ha-ha yolluyorum. Beğenmiyorsan git kendi siteni kur ve orda herkesi serbest bırak. Çöplüğe dönmezse gel yeniden söyle ama mümkünse BANA! İşte o zaman biz de bu siteyi o hale getirirz merak etme. Ayrıca memnun değilsen sağ üst köşede bir çarpı var ona bir tık yapabilirsin ;) Biz kimseye nolur beğen sitemizi diye yalvarmıyoruz beğenen burda zaten...!!!
~ SaoLn arkadaşLar (= | |
|