♥♥ мεяvε ♥♥ Üye
Mesaj Sayısı : 980 Puan : 1275 Eğlence Puan : 15 Kayıt tarihi : 07/08/09 Doğum tarihi : 06/07/97 Yaş : 27 Nerden : evden xD Lakap : Miarmy
| Konu: yusuf güney >> Aşkım aşklarından bulasın Perş. Eyl. 10, 2009 11:26 am | |
| Bu sevdam hiçmi bitmez derdim Bak bugün sona geldim İnanması zor ama katlanan sendin Sanki hiç beni sevmedin O gün bana bitti dediğinde Sebebini bile bilmedim Herşey sahte bir çizgiymiş Bense orda kalakaldım
Ah yaza yaza ben soldum Lanet olsun seni nerden buldum Dua ediyorum artık yoksun Terkedenler allahtan bulsun
Yandım sende yanasın Aşkım aşklarından bulasın Yüreğinin götürdüğü yerlerde Son deminde kaynayasın
Ah kandım bir hayırsıza aldandım Yüreğinin götürdüğü yerlerde Tek başına ağlayasın
O gözlerime baktığında Hiç gördünmü nefretimi Seni seviyorken düşman ettin Kendine yandın aldandın Benide yaktın
Ah sende yanasın Aşkım aşklarından bulasın Yüreğinin götürdüğü yerlerde Tek başına ağlayasın
Ah kandım bir hayırsıza aldandım Yüreğinin götürdüğü yerlerde Son deminde kaynayasın
Ah kandım bir hayırsıza aldandım Yüreğinin götürdüğü yerlerde Son deminde kaynayasın
O gözlerime baktığında Hiç gördünmü nefretimi Seni seviyorken düşman ettin Kendine yandın aldandın Benide yaktın
Ah sende yanasın Aşkım aşklarından bulasın Yüreğinin götürdüğü yerlerde Son deminde kaynayasın
Ah sende yanasın Aşkım aşklarından bulasın Yüreğinin götürdüğü yerlerde Son deminde kaynayasın
Ah kandım bir hayırsıza aldandım Yüreğinin götürdüğü yerlerde Son deminde kaynayasın | |
|
^^LittleLovelyPinkCat^^ V.İ.P ÖzeL Üye
Mesaj Sayısı : 803 Puan : 945 Eğlence Puan : 61 Kayıt tarihi : 02/08/09 Doğum tarihi : 08/09/96 Yaş : 28 Nerden : İzmir!!!! Lakap : tavşan ,bsk,basosh
| Konu: Geri: yusuf güney >> Aşkım aşklarından bulasın Perş. Eyl. 10, 2009 11:29 am | |
| Bu şarkıda çok güzell yaa =)) çok sağol cnm =) | |
|
♥♥ мεяvε ♥♥ Üye
Mesaj Sayısı : 980 Puan : 1275 Eğlence Puan : 15 Kayıt tarihi : 07/08/09 Doğum tarihi : 06/07/97 Yaş : 27 Nerden : evden xD Lakap : Miarmy
| |
& s. knight * Yönetici
Mesaj Sayısı : 1058 Puan : 1588 Eğlence Puan : 145 Kayıt tarihi : 30/07/09 Doğum tarihi : 26/07/95 Yaş : 29 Nerden : Sterling' in kalbinden :D Lakap : Sumash Knight
| Konu: Geri: yusuf güney >> Aşkım aşklarından bulasın C.tesi Haz. 19, 2010 9:16 pm | |
| | |
|