Misafir Misafir
| Konu: Popmundo <33 Cuma Tem. 31, 2009 5:11 pm | |
| Bu oyuna bayılıyorum yaa (: Popmundo, oyuncuların sanal bir müzik endüstrisi içerisinde şöhret için birbirleriyle yarıştıkları bir online rol yapma oyunudur. Oyun gerçek zamanlı oynanır ve siz bilgisayar başında değilken bile devam eder. Karakter ID'm : 1036831 1 945 TL YARDIM Puanlar: 105 Durum: Normal Etkisi altında: Hamilelik Popmundo'ya 370 gün önce girdi.
Mehtap Topuz, hafifmeşrep bir insan ve zayıf derecede çekici, zayıf dış görünüşe sahip. Mehtap zeka olarak çok hoş seviyede. Mehtap, zayıf bir vokal kabiliyetine ve ortalama altı bir müzik becerisine sahip. Bütün özelliklerinizi görün.
Mehtap boş zamanlarında dinlenmek ile uğraşıyor ve kariyerinde ilerleyebilmek için zorunlu kamu hizmeti yolunu seçmiş.
Mehtap şu anda bunları giyiyor: Dövme (Üst Vücut) (Çikolata rengi) Be happy! Dövme (Alt Vücut) (Siena) I'm sex bitch ♀♂ Anahtar Rozet (Turuncu) dikkat "bebek" var ! Rozet (Lim yeşili) dikkat "bebek" var.! Rozet (Nil yeşili) dikkat "bebek" var.! Rozet (Çimen yeşili) dikkat "bebek" var.! Rozet (Koyu turkuaz) dikkat "bebek" var.! Rozet (Sütlü kahverengi) dikkat "bebek" var.! Rozet (Beyaz) Taρıyoяum Saηa...* ~Lily Kostüm (Yılbaşı cini) Son Yazılan Blog Tatil... 7/31/2009 17:00 Arkadaşlar 1 haftalık tatile çıkıyorum. Gideceğim yerde internet var ama babama lazım olucak. Zaten tekne gezisi olacağı için babama lazım olmasa bile ben giremezdim . Çünkü durmadan tıkıncam, yüzcem, oyun oynucam :D Çünkü arkadaşlarla gidiyoruz ^^ Babanın ne işi var derseniz şu siteye bir bakın derim :)
Ben sadece 7sinde cinsiyete bakmak için açar ve kaparım . PMlere cevap veremem. Üzgünüm ^^
Sizinkiler? |
|
& s. knight * Yönetici
Mesaj Sayısı : 1058 Puan : 1588 Eğlence Puan : 145 Kayıt tarihi : 30/07/09 Doğum tarihi : 26/07/95 Yaş : 29 Nerden : Sterling' in kalbinden :D Lakap : Sumash Knight
| Konu: Geri: Popmundo <33 Cuma Tem. 31, 2009 6:33 pm | |
| Bende de var Popmundo harika ama şuan çok berbat durumdayım oyunda xD | |
|
^^LittleLovelyPinkCat^^ V.İ.P ÖzeL Üye
Mesaj Sayısı : 803 Puan : 945 Eğlence Puan : 61 Kayıt tarihi : 02/08/09 Doğum tarihi : 08/09/96 Yaş : 28 Nerden : İzmir!!!! Lakap : tavşan ,bsk,basosh
| Konu: Geri: Popmundo <33 Perş. Ağus. 06, 2009 12:42 am | |
| ya benimde var ama vip siz tadı çıkmıyo x( ben vip değilim | |
|
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Popmundo <33 Salı Ağus. 11, 2009 10:34 am | |
| |
|
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Popmundo <33 Salı Ağus. 11, 2009 10:58 am | |
| pöf bende ablamın karakterine bakıyorum ama vazgeçtim paraları alıp öldürcem onu |
|
- deryæ Yönetici
Mesaj Sayısı : 740 Puan : 1105 Eğlence Puan : 113 Kayıt tarihi : 30/07/09 Doğum tarihi : 16/01/97 Yaş : 27 Nerden : Edirne
| Konu: Geri: Popmundo <33 Salı Ağus. 25, 2009 2:54 pm | |
| Melis Sönmez... Gülden Güzelizmir diye bir hesabım vardı. Onunla baya bir oynadım sonra popmundoya hiç girmedim. Ve dolayısıyla Güldenim öLdü ben de Melisle yeniden bir dönüş yaptım. İzmirdeyim. Fakat kendimce geziyorum xD Şu an New Yorktayım. Oradan biraz daha gezip İzmire döneceğim. | |
|
♥♥ мεяvε ♥♥ Üye
Mesaj Sayısı : 980 Puan : 1275 Eğlence Puan : 15 Kayıt tarihi : 07/08/09 Doğum tarihi : 06/07/97 Yaş : 27 Nerden : evden xD Lakap : Miarmy
| Konu: Geri: Popmundo <33 Çarş. Ağus. 26, 2009 3:59 pm | |
| Bnim de özlem çelebi diye bir karekterim var aslında ben popmundada bayağı önce girmiştim sonra 5-6 ay girmedim 6 tane karekter yönetiyodum döndüm hepsi ölmüş (=
yeni bir karekterle oyuna devam ediyorummm | |
|