| Hayallerim ve Ben - 10. Bölüm | |
|
+2^^LittleLovelyPinkCat^^ Mew. 6 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Mew. Uzman Moderatör
Mesaj Sayısı : 286 Puan : 368 Eğlence Puan : 39 Kayıt tarihi : 30/07/09 Doğum tarihi : 05/01/96 Yaş : 28
| Konu: Hayallerim ve Ben - 10. Bölüm Perş. Ağus. 27, 2009 11:57 pm | |
| *** Bir pazar günü akşamıydı... Yağmur çiseliyordu ve ben pencerenin kenarında usulca oturuyordum. Hayatımı düşünüyordum... Hayallerimdeki hayatımı... Çok ünlü biriyim, en yakın arkadaşlarımla bir grubumuz var... Tüm dünya bizi seviyor ve bizi konuşuyor... Angelina Jolie'ye taş çıkartıyorum... En sevdiğim ünlülerle kanka oluyorum... Konserler... Galalar... Ve bu hayallerimi bozan bir gök gürültüsü... "Lanet olsun!" diye iç geçirdim. Pencerenin kenarından kalkarak ders kitaplarıma doğru ilerledim. Ancak şeytan bu ya?! Her zamanki gibi takılıp düştüm ve bir ses duydum... Sandalyeye takılıp düşerken sandalye çalar saatime çarpıp onu kırmıştı. "Kahretsin! Neden bunlar hep beni buluyor!" Kalkıp toparlandım ve kırık parçaları bir kenarda topladım. Onları çöpe atmakla hiç uğraşamazdım. Kolumdaki eskiden bembeyaz olan şimdi kirlenmiş saate baktım. Saat 12.03'tü. İki saat önce yatakta olmam gerekiyordu... Ancak ben yine her zamanki hayallere dalmıştım. Hemen pijamalarımı giyip yatağa atladım. Düşüşüm yüzünden kitaplarımı da toplayamamıştım ve odam o an her şeyiyle birlikte çok dağınıktı. ***
Bölüm 1
*** Sabahleyin güneş ilk ışıklarıyla yüzümü aydınlattı. Perdeleri kapatmayı unutmuştum ve dolayısıyla sabahın ilk ışıklarıyla beraber uyandım. Sadece altı buçuk saat uyuyabilmiştim. Terliklimi giyerek ayağa kalktım. Tabi uykusuz olduğum için terliklerimi ters giydim ve pencereye doğru yürürken önceki geceden çok daha fena bir şekilde düştüm. Normalde olsaydı çok büyük bir sesle çığlık atardım ama bu öyle bir düşüştü ki ne hareket edebildim ne de sesimi çıkarabildim. En son sadece yakınlardan gelen ayak sesleri duydum ve birden etraf karardı.
Gözlerimi açtığımda daha önce hiç görmediğim bir yerdeydim. Gayet aydınlık bir yerdi. Etraftakiler önemli kişilere benziyorlardı. "Neredeyim ben?" dedim kendi kendime. Etrafta insanların konuşmalarından kaynaklanan uğultular vardı. Kimse beni görmüyordu. Daha sonra bir kız yanıma geldi. "Hey Gizem! Neden öyle duruyorsun?" Kız bana çok yakın davranıyordu. Sanki... Sanki birbirimizi yıllardır tanıyormuşuz gibi. "Lavoboya gitmek ister misin?" diye sordu. Konuşamıyordum. zar zor yutkundum ve yine zar zor cevap verdim. "P-peki..." Lavobaya doğru ilerledik ve vardığımızda dev aynalara bakarak ağzımı kocaman açtım. Tıkanmıştım. O kişi ben olamazdım. Üstümde saf ipekten bir elbise vardı ve gerçekten çok güzeldim! Kız yine bana seslendi. "Gizem iyi misin? Tuğçe'den Gizem'e! Tuğçe'den Gizem'e! Hadi diğerleri bizi bekliyorlar! Tören başlamak üzere!" İyice şaşırmıştım. "Ne töreni bu? Diğerleri kim? Bu yanımdaki kız Tuğçe de kim? Neden bana bu kadar yakın davranıyor? Ve en önemlisi benim burada ne işim var?!" Tabii bunları ona soramadım. Tuğçe elimden tuttu ve koşmaya başladık. Koşarken uzun düz açık kahverengi saçları dalgalanıyordu. Tören salonuna vardık. Tüm kameralar kapının önündeydi ve hepsi bizi çekmeye çalışıyordu. "Neden geç kaldınız? Neredeydiniz? Yoksa ödül alacağınızı mı unuttunuz?" gibi sorulara boğdular bizi. Tuğçe sinirlenerek cevap verdi. "Bu sizi hiç ilgilendirmez! Şimdi çekilir misiniz?!" İçeri girdik. İçeride birçok kişi vardı. Yüzlerine dikkatle baktığımda, en öndekiler Angelina Jolie ve Brad Pitt'ti. Arkalarında Leonardo Di Caprio, Tom Cruise, Orlando Bloom, Britney Spears, Madonna, Beyonce gibi birçok sanatçı vardı. Peki benim orada ne işim vardı? Kafamda milyonlarca soru vardı ve bunları düşündükçe başım acıyordu. Elimi başıma götürdüm ve sıvı bir şeyler hissettim. Daha sonra korkarak hemen indirdim. Ve bu olanların hepsi sadece bir saniyede oldu. Tuğçe beni çekerek yerimize oturttu. Bize özel bir yer ayrılmıştı. Canım çok yanıyordu ama nedenini bilmiyordum. Üşüyordum ama sıcacıktım. Özellikle başım çok acıyordu.
Birçok kişi ödül aldı. Ve sıra "En İyi Şarkıcı-Oyuncu Bayan Ödülü"ne geldi. Kimin alacağını çok merak ediyordum. Ashley Tisdale'ın almasını umuyordum ama ondan daha ünlü kişiler vardı. Ama kimin alacağını duyduğum an şok oldum. "Veee en İyi Şarkıcı-Oyuncu Ödülü'nün sahibiiiiiii Gizeeemm ******!!!" Salondan büyük bir alkış yüklendi. Yanımdakiler bana "Hadi git git!" yaptılar. Sanırım onlar "diğerleri"ydi. Salondakiler "Gizem! Gizem! Gizem!" diye tezahuratlar yapmaya başladılar. Ve giderek bu tezahurata tek bir kişinin sesine dönüştü. Bu ses çok tanıdıktı. "Gizem. Tatlım iyi misin?" Ama tanımadığım biriydi. Gözlerimi açtım. Hepsi bir rüyaymış. Ama o kadar gerçekçiydi ki! "Sayıklıyordun. Bir şey mi oldu?" diye sordu kadın. Etrafıma bakındım. Hastanedeydim. Elimi kafama götürdüğümde, gerçekten götürmüşüm ve elime gelen şey kanmış demek. "İki gündür baygın yatıyorsun tatlım." Kadına cevap vermeye çalışıyordum. Ama bunların hepsi içimdendi. Ona gerçekten cevap verdiğimi sanıyordum ama sadece içimden tekrar ediyordum. O anda hastanede olmamayı ve Tuğçe'nin beni gelip almasını diledim. En sonunda çok kısık sesle de olsa konuşabildim. "Sen kimsin?" ***
2. Bölüm
Gözleri donmuş bir şekilde bana bakıyordu. Çok şaşırmış gibiydi. "Tatlım... Tanımadın mı beni?" Cevap veremedim... Sadece zorlukla başımı sallayabildim... Kadının gözleri doldu. Yavaşça ayağa kalktı, başımı okşadı, beni öptü ve odanın diğer ucuna gitti. Her ne kadar sesini duyamasam da ağladığını hissedebiliyordum. Beyazlar içinde bir bayan içeri girdi. Hemşireydi sanırım. Kadına doğru ilerledi. "Hasta nasıl?" diye sordu. Kadın önce burnunu çekti, ağlayarak "Beni hatırlamıyor..." dedi. Bahsettikleri kişi ben miydim? O kimdi ki tanımam gerekiyordu? "Doktor bir süreliğine hafıza kaybı yaşayacağını söyledi. Düşüş onu çok etkilemiş." Evet benden bahsediyorlardı. Hafızamı mı kaybetmiştim? Nasıl olurdu bu? İçeri doktora benzer bir bey girdi. "Merhaba Aslı Hanım. Hastanın annesiydiniz değil mi?" Kadın gözyaşlarını silerek cevap verdi. "Evet Doktor Bey." Ne yani?! O kadın annem miydi?! Annemi hatırlamıyor muydum?! Birden geçmişimi düşünmeye çalıştım... Ama düşünemiyordum! Hiçbir şey hatırlamıyordum. Doktor bana yaklaştı. "Nasılsın bakalım küçük hanım?" Biraz sinirlendim. Ben küçük değildim! Ben tam... Şey yaşındaydım... Kaç yaşında olduğumu bile bilmiyordum. "Kahretsin!" dedim içimden. Ancak sinirlenecek durumda değildim. Sadece mırıldanabildim.
Annem diye bahsi geçen kadın ayağa kalktı ve yatağa doğru yaklaştı. Doktora doğru döndü. "Ne kadar sürecek bu durum?" Doktor düşündü. "Birkaç hafta falan sürer. Hastanın gelecekteki durumuna göre bu süre artıp azalabilir." Kadın doktorun gözlerinin içine bakarak titrek bir sesle konuşmaya çalıştı. Dudakları birbirine kenetlenmişti sanki. "İnşallah..." diyebildi sadece. Onları izlemekten dolayı gözlerim yorulmuştu. Biraz dinlenmeye karar verdim ve gözlerimi kapadım. Karşımda çok tatlı bir çocuk vardı. Gözleri masmaviydi. Elimi tuttu. "Ödül töreninde harikaydın." dedi. O da "diğerleri"nden biriydi sanırım. Gülümsedi ve bana çok sıcak bir şekilde baktı. Ev gibi bir yerdeydik. Ben de ona baktım. Bir süre sonra gözlerinin lens olduğunu fark ettim. Gerçek gibi duruyordu, lens olduğuna bin şahit isterdi diyebilirim! Daha sonra yüzü mükemmel olan bir kız geldi. Birbirlerini öptüler ve kız "Sonra görüşürüz Gizem!" dedi. Ayağa kalktılar giderlerken o erkek olan arkasına dönüp bana tekrar o sıcacık gülüşünü attı. Elele tutuşarak gittiler. Gerçekten çok yakışıklıydı! Ancak sanırım o yüzü mükemmel olan kızla çıkıyordu.
Biraz moralim bozuldu. Etrafta gezinmeye karar verdim. Ev fazla büyük değildi. 2 tane yatak odası vardı ve ikisinde de 4'er yatak vardı. Biri kız odası gibiydi diğeri ise erkek odası gibi. Kız odasına benzer olan odaya girdim ve son anda sarışın kıvırcık saçlı bir kızın dergi okuduğunu fark ettim. Aniden ödüm koptu ve çığlık attım. O da korkup çığlık attı ve birlikte bir harmoni oluşturduk. "Gizem ödümü kopardın! Gelsene bak Ödül Töreni'ndeki fotoğrafların var dergide." Kafamda binlerce soru vardı. Neredeydim? Bunca insan beni nereden tanıyordu? Ben onları neden tanımıyordum? Kimdi bunlar? Ödül Töreni'ne nasıl katıldım? Kız tam bir kokoşa benziyordu. Önce biraz çekindim konuşmaya. "Neden öyle garip bakıyorsun?" Bu soruyla kendime geldim. Meğersem bir dakika boyunca yüzüne boş boş bakmışım. Biraz utandım. Tam ağzımı açacakken tanıdık bir ses duydum. "BETÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜLLLLLLL!!!! Bir daha salonda cips yiyeceksen kırıntılarını toplar mısın?! sıkıldım artık temizlemekten!!!" Bu Tuğçe'nin sesiydi. Odaya daldı. "Off sen de yapma o zaman temizlik!!!" Tuğçe iyice sinirlendi. "Benden başka yapan yok ki!!! Sen bütün gün televizyon, dergiler; akşamları Mertle takılmalar. Gizem hanımın SBS'si var. İnci hanım zaten bütün gün sevgilisiyle tozutuyor! Erkekleri saymıyorum bile!!! Benim gibi birini de delirttiniz yaa!!! Her şey beklenir sizden!!!" Kapıyı çarparak dışarı çıktı. "Ay bu kız ne güzel en sakin olandı aramızda ne oldu şimdi buna ya?" Ben olaylara Fransız gözüyle bakıyordum... Hiçbir şey anlamamıştım... Aradan birkaç saat geçti ve ben Betül denen kızla birlikte bir sürü ünlü dedikodusu yaptım. O birkaç saatin sonunda o çocuğun sesini duydum. Gelmişlerdi ve sesi de çok tatlıydı. Ancak o yüzü mükemmel olan kızla konuşmalarını duydum ve ona aşkım dedi! O an cidden başımdan aşağı kaynar sular döküldü...
fazla boğmaması için şimdilik bunları koydum xD devam yorumlardan sonra :D
En son Mrs. Efron tarafından Salı Eyl. 15, 2009 10:48 am tarihinde değiştirildi, toplamda 5 kere değiştirildi | |
|
| |
^^LittleLovelyPinkCat^^ V.İ.P ÖzeL Üye
Mesaj Sayısı : 803 Puan : 945 Eğlence Puan : 61 Kayıt tarihi : 02/08/09 Doğum tarihi : 08/09/96 Yaş : 28 Nerden : İzmir!!!! Lakap : tavşan ,bsk,basosh
| Konu: Geri: Hayallerim ve Ben - 10. Bölüm Cuma Ağus. 28, 2009 12:02 am | |
| | |
|
| |
Mew. Uzman Moderatör
Mesaj Sayısı : 286 Puan : 368 Eğlence Puan : 39 Kayıt tarihi : 30/07/09 Doğum tarihi : 05/01/96 Yaş : 28
| Konu: Geri: Hayallerim ve Ben - 10. Bölüm Cuma Ağus. 28, 2009 12:10 am | |
| | |
|
| |
& s. knight * Yönetici
Mesaj Sayısı : 1058 Puan : 1588 Eğlence Puan : 145 Kayıt tarihi : 30/07/09 Doğum tarihi : 26/07/95 Yaş : 29 Nerden : Sterling' in kalbinden :D Lakap : Sumash Knight
| Konu: Geri: Hayallerim ve Ben - 10. Bölüm Cuma Ağus. 28, 2009 6:52 am | |
| Hepsini okuDum ve TEK kelimeyle Muhteşem +3 (diğer bölümLere de vericem daa xD) | |
|
| |
Mew. Uzman Moderatör
| Konu: Geri: Hayallerim ve Ben - 10. Bölüm Cuma Ağus. 28, 2009 12:18 pm | |
| | |
|
| |
♥♥ мεяvε ♥♥ Üye
Mesaj Sayısı : 980 Puan : 1275 Eğlence Puan : 15 Kayıt tarihi : 07/08/09 Doğum tarihi : 06/07/97 Yaş : 27 Nerden : evden xD Lakap : Miarmy
| Konu: Geri: Hayallerim ve Ben - 10. Bölüm Cuma Ağus. 28, 2009 5:32 pm | |
| | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Hayallerim ve Ben - 10. Bölüm Cuma Ağus. 28, 2009 6:00 pm | |
| Süpeeerr!!!! +1 Devaaaaamm |
|
| |
& s. knight * Yönetici
Mesaj Sayısı : 1058 Puan : 1588 Eğlence Puan : 145 Kayıt tarihi : 30/07/09 Doğum tarihi : 26/07/95 Yaş : 29 Nerden : Sterling' in kalbinden :D Lakap : Sumash Knight
| |
| |
Mew. Uzman Moderatör
| Konu: Geri: Hayallerim ve Ben - 10. Bölüm C.tesi Ağus. 29, 2009 11:36 am | |
| teşekkür ederim ^^ haha xD | |
|
| |
Mew. Uzman Moderatör
| Konu: Geri: Hayallerim ve Ben - 10. Bölüm Paz Ağus. 30, 2009 8:01 am | |
| 3. Bölüm
Çok büyük hayal kırıklığına uğramıştım... Her zamanki gibi... Hoşlandığım hiçbir çocuk benimle ilgilenmemişti... Bu yıllar önce de böyleydi, hala da böyle... Saat geç olmuştu. Kızların odasına girdim. Dört tane dolap vardı. Hangisinin benim olduğuna karar verememiştim. O sırada bir ses duydum. "Ne yapıyorsun burada Gizem?" Ani bir refkleksle arkama döndüm. Bu o yüzü mükemmel olan kızdı. Onu gördükçe kıskançlık ve sinir karışık bir duygu oluşuyordu içimde. "Aa şey ben de tam yatmak üzereydim ve..." Söyleyecek uygun şeyi bulamamıştım. "Pijamalarını mı arıyorsun?" Lafı tam ağzımdan almıştı. "Evet, elbette. Tabi ki! Başka ne olabilir ki?" Saçmaladığımın farkındaydım. Ama her şey çok yeni ve yabancıydı. Nasıl buraya geldiğimi bile bilmiyordum. "Dolabını açmak aklına gelmedi mi?" Bir dolaba doğru ilerledi, dolabı açtı ve içinden sarı bir pijama takımı çıkardı. "Al işte. Bugün biraz garip gibisin. Solgun görünüyorsun. İyi misin?" Önce ne diyeceğime karar veremedim. "İyi değilim çünkü senden nefret ediyorum ve seni görünce çok kötü oluyorum!" demek geldi içimden ama diyemedim... "Ah hayır... Şu SBS yüzünden... Çok az kaldı ya..." Yalan söylediğimi fark etmiş gibiydi. Gayet soğuk bir şekilde cevap vermişti. "Ah tabi, anlıyorum. Kardeşim de OKS'ye gireceği zaman böyleydi." Bananeydi onun kardeşinden? Umrumda mı sanki? Hem o kim oluyordu ki bana böyle soğuk davranıyordu! "Sonra görüşürüz." diyerek odadan çıktı. Sinirim gerçekten çok bozuktu. Kendini ne sanıyordu bu böyle? Sanki asil bir soydan gelmiş gibi. Olmadı prensesti sanki! Sinirli bir şekilde üstümü giyindim ve yattım.
Rüyamda o kızla kavga ediyorduk ve o çocuk onu bana tercih ediyordu. Ben ağlıyordum ve onlar oradan uzaklaşıyorlardı. Yine ağlayarak uyandım. Gözlerimi sildim. O kız yanımdaki yatakta yatıyordu. Yatağındaki şeyler bizimkilerden çok daha farklıydı. Burjuva gibiydi... Kalktım ve kimse uyanmadan o kızın dün bu pijamaları aldığı dolaptan bir şeyler çıkarıp giyindim. Çok şık mor bir bluz ve kot pantolondu giydiklerim. Tuvalete gidip elimi yüzümü yıkadım ve saçımı taradım. Minik mor bir de toka taktım. Çok şirin olmuştum. Salona gidip televizyonu açmaya karar verdim. Bu saatte eski dizilerin tekrarı oluyordu genelde. Tam televizyon izlemeye dalıyordum ki bir ses duydum ve duymamla birlikte kalbim hopladı. "Günaydın! Erken kalkmışsın hayrola?" Bu oydu! Evet oydu! Kalbim yerinden çıkacak sanmıştım. Yanıma oturdu. "Ne izliyorsun?" diye sordu. Kalbim çıktı çıkacaktı. Elini elimin üstüne koydu ve çok tatlı bir şekilde gözlerimin içine baktı. "Hi-hiç... Sadece kanallıyordum gezileri..." Birden yüzüm dondu. O ise güldü. "Ay yanii kanalları geziyordum demek istemiştim." Bir kahkaha attı. "Tamam anladım da iyi misin?" Yüzünde dalga geçer gibi bir ifade vardı. Biraz bozuldum buna. "Seni daha önce kimseyi götürmediğim bir yere götürmek istiyorum." dedi. Kalbim çok daha hızlı çarpıyordu artık. "Tabii, olur!" dedim. İşe bak ya, çocukla aynı evde yaşıyorduk ama daha adını bile bilmiyordum!
Evden dışarı çıktık. 200-300 metre ileride yükseklerde bir yerde bir bahçe vardı. "Burası benim özel yerim gibi bir yer. Daha önce kimse buraya gelmemişti. Buradaki gecekondunun sahibinin. Ama küçüklüğümden beri onları tanırım. Aslında yaramazlık yapmıştım ve babamdan kaçıyordum. Gelip buraya saklandım ve buradaki amca bana yardım etti. O günden sonra buraya hep oynamaya ya da bir şey için düşünmeye gelirim onlar ise beni çok sıcak karşılarlar. Son günlerde de çok sık düşünmek için geliyorum. Düşündüğüm şey ise şu... Gözlerini kapatır mısın lütfen?" Kalbim artık çok daha hızlı atıyordu ve kalbimin orada olduğundan emin değildim. Beni öpecekti! Evet, evet bundan emindim! Ve...
4. Bölüm
"Ah! Üç gündür uyuyor..." Annem diye bahsi geçen kadının ağlayışı ile kendime geldim. Gözlerimi açamıyordum. Doktor soğuk bir tavırla cevap verdi. "Merak etmeyin iyileşecek." Sesi hiç moral verici değildi. Sanki hiç inanmıyormuş gibiydi. Her ne kadar onu tanımasam da içimde anneme karşı bir şeyler hissediyordum ve onun üzülmesine dayanamıyordum. Doktorun dışarı çıktığını hissettim. Kendimi toparlamaya çalıştım. Ancak hala gözlerimi açamıyordum. "A-anne..." Kadının büyük bir sevinçle ayağa kalktığını duydum. "Tatlım! Beni hatırladın mı?" Onu hatırlamıyordum ancak üzülmesine de dayanamıyordum. "Bi-biraz..." Sesim çok zor çıkıyordu ve daha fazla konuşamayacaktım. "Tatlım... Tatlım gözlerini açamıyor musun?" Odaya gelen ayak sesleri duydum. Yürüyüşünden çıkan sesten dolayı bir bayan -bir hemşire- olduğunu anladım. "Nasıl görünüyor?" diye sordu anneme. Annem burnunu çektikten ve derin bir nefes aldıktan sonra cevap verdi. "Beni hatırladı! Ancak gözlerini açamayacak kadar yorgun..." Hemşire garip bir tavırla sordu. "Çok garip. Günlerdir uyuyor ancak çok yorgun... Bu pek normal bir durum değil açıkçası..." Annemin yüzündeki ifadeyi tahmin edebiliyordum. Ağzı açık kalmış bir biçimde hemşireye bakıyordu. "Doktor beyle bu durumu görüşeceğim Aslı Hanım. Siz de çok yoruldunuz. İsterseniz siz de dinlenin biraz." Annem cevap vermekte pek geç kalmadı. Beni gerçekten seven birilerinin olması hoş bir şeydi. "Ha-hayır! Burada kalmak istiyorum! Bebeğim iyileşene kadar." Hemşire soğuk bir tavırla -tıpkı doktor gibi- konuştu. "Peki, ancak biliyorsunuz. Burası özel bir hastane ve..." annemin bu sefer sesi çok soluk çıkmıştı. "Merak etmeyin... Paranızı ödeyeceğim en kısa sürede." Hemşire gülümseyerek serumumu yeniledi ve odadan çıktı. Sinirim çok bozulmuştu. Annem bu haldeyken nasıl para soruyorlardı ki!
Annem ayakta mı duruyordu yoksa oturuyor muydu bilmiyorum ama düşüncelere daldığını hissedebiliyordum. "Anne..." diyebildim sonunda. Ve o anda oturduğunu fark ettim. Çünkü sesimi duyar duymaz ayağa kalktı. "Neler oluyor?" Annem içini çekti. Artık onun annem olduğuna daha da çok inanıyordum. "Bir şey yok tatlım. Hemşire bana durumunun psikolojik olabileceğini de söyledi. En kısa sürede bir psikolog gelecekmiş." Sinirlendim. "Ben deli değilim!" diye bağırmak geldi içimden ancak bunu yapamayacak kadar yorgundum... Sadece başımı oynatabildim. Karşı koyacak halde olmadığım için onaylar gibi yapmıştım. Aslında son zamanlarda olanlardan dolayı bir psikologa hayır diyemezdim. O çocuk hiç aklımdan çıkmıyordu. Ama hayal mi gerçek mi bilmiyordum bile! O simsiyah saçları, -lens bile olsa- masmavi gözleri ve o nane kokulu nefesi... Beni kendine her geçen saniye daha da çok çekiyordu. Ama o tam beni öpecekken bu lanet hastaneye tekrar gelmiştim! "Kahretsin!" dedim tekrar içimden. Onu düşündükçe aklıma o gıcık kız geliyordu. Aslında tam ona göreydi! O da mavi gözlü ve simsiyah saçlıydı ve onun da nefesi mükemmel kokuyordu. O kızdan eskisinden daha da çok nefret etmeye başladım!
Kararımı vermiştim... O çocuğa açılacaktım. Ne derse desin umurumda bile değildi. Sadece söyleyecektim. Belki o da benden hoşlanıyordur. Sadece o kız güzel olduğu için onunla birlikteymiş gibi yapıyordur. Ne olursa olsun açılacaktım. Eğer o da beni seviyorsa ve ileride çıkarsak o kızın yüzünün ne hale geleceğini çok merak ediyordum! Tam bir kapak olacaktı! Bana kimse öyle davranamaz! Ama neler saçmalıyordum ki ben? Onların hayal mi yoksa gerçek mi olduklarını bile bilmiyordum... Bunları düşünmek ve yaptığım konuşmalar beni daha da çok yormuştu. Biraz dinlenmeye ve hiçbir şey düşünmemeye karar verdim. Ancak olmuyordu. Kafayı yiyecektim. Biraz sakinleşmeye çalıştım. Bu sefer başaracaktım. Tam dalmak üzereydim ki bir kağıt hışırtısı tüm her şeyi bozdu...
nasıll?? xD | |
|
| |
& s. knight * Yönetici
| |
| |
♥♥ мεяvε ♥♥ Üye
Mesaj Sayısı : 980 Puan : 1275 Eğlence Puan : 15 Kayıt tarihi : 07/08/09 Doğum tarihi : 06/07/97 Yaş : 27 Nerden : evden xD Lakap : Miarmy
| Konu: Geri: Hayallerim ve Ben - 10. Bölüm Paz Ağus. 30, 2009 11:29 am | |
| | |
|
| |
Mew. Uzman Moderatör
| Konu: Geri: Hayallerim ve Ben - 10. Bölüm Paz Ağus. 30, 2009 1:33 pm | |
| çok tşeekkür ederim (: smyy ben bunu ldye de koyuyodum xD | |
|
| |
- deryæ Yönetici
Mesaj Sayısı : 740 Puan : 1105 Eğlence Puan : 113 Kayıt tarihi : 30/07/09 Doğum tarihi : 16/01/97 Yaş : 27 Nerden : Edirne
| Konu: Geri: Hayallerim ve Ben - 10. Bölüm Ptsi Ağus. 31, 2009 6:24 pm | |
| Çok akıcı bir diL kuLLanıyorsun yazarken ve senin senaryoLarını okumaktan bıkmıyorum! Harikasın gzmm! +3 de benden (= | |
|
| |
Mew. Uzman Moderatör
| Konu: Geri: Hayallerim ve Ben - 10. Bölüm Ptsi Ağus. 31, 2009 6:40 pm | |
| saol knkkkk | |
|
| |
& s. knight * Yönetici
| Konu: Geri: Hayallerim ve Ben - 10. Bölüm Salı Eyl. 01, 2009 11:48 pm | |
| Ben LD'ye giRmiyorum artık oRda da Senaryo böLümüne faLan çok bakmıyodum...Yani burDan günceLce takip edioRm..!!! Devamını bekLiorz..! | |
|
| |
Mew. Uzman Moderatör
| Konu: Geri: Hayallerim ve Ben - 10. Bölüm Çarş. Eyl. 02, 2009 4:42 pm | |
| tmm knk kızmaa *.* ok bikaç yorum sonra 5. ve 6. bölümler *.* | |
|
| |
& s. knight * Yönetici
| Konu: Geri: Hayallerim ve Ben - 10. Bölüm Çarş. Eyl. 02, 2009 7:53 pm | |
| Sana kızar mıyım ben hiç knk *.* Devam Devam Devam xD | |
|
| |
♥♥ мεяvε ♥♥ Üye
| Konu: Geri: Hayallerim ve Ben - 10. Bölüm Perş. Eyl. 03, 2009 10:44 am | |
| | |
|
| |
Mew. Uzman Moderatör
| Konu: Geri: Hayallerim ve Ben - 10. Bölüm Perş. Eyl. 03, 2009 5:04 pm | |
| siz yeter ki isteyin ^^ bir de o bölümde en çok neyi sevdiğinizi&sevmediğinizi söylerseniz seviniirm ^^ tüm krkterler ortaya çıksın dağlım yapıcam ^^ 5. Bölüm
"Ta daa!!!!" dedi bir ses. Gözümü açtım ve o çocuğun beni getirdiği yerdeydim. Karşımda da o vardı. Elinde bir kağıt vardı. Üstünde ise bir kız ve bir erkeğin öpüştüğü bir resim vardı. "Bak bu kız İnci, erkek olan da benim. İşte hep bunu gerçekleştirmek istemişimdir. Senin de fikrini almak istiyorum." Bu sefer daha da kötü olmuştum. Neden hiçbir zaman sevdiğime kavuşamıyordum? Neden hep "İnci" gibi kızlar onları kapıyordu? Demek adı İnci'ymiş. Yüzü adı gibi olabilir ama içi değil! Kendini beğenmişin teki! Sanki prenses hazretleri! Farkında olmadan bozulmuş bir şekilde cevap verdim. "Güzel olmuş..." Alaycı bir biçimde güldü. Bu gülüşten nefret ediyordum! Ondan da! Herkesten! Her şeyden! "Resmi kastetmiyorum! Sence ona açılayım mı?" Hiçbir şeyi düşünemeyecek kadar üzgündüm. "Sen bilirsin..." diyebildim sadece. "Ben üşüdüm gidelim mi?" Şaşırmıştı. Hava 29 dereceydi ama ben üşüyordum. "Gizem iyi misin? Hava 29 derece!" Biraz düşündüm ve cevap verdim. Nasıl olsa o beni tanıyordu. "Beni bilmez misin? Çok üşügeçimdir." Tekrar alaycı bir şekilde güldü. Bir daha o şekilde gülerse kafasını parçalayacaktım! "Doğru. Hadi gidelim." Tekrar gülümsedi. O gülümseyişi görünce resmen eriyordum ve tüm nefretim geçiyordu. Yolda yürürken omzunu koluma attı. Ondan çok hoşlanıyordum ama o bana sadece, "arkadaşça" davranıyordu. Hatta bir arkadaştan daha da yakın. Ama kesinlikle sevgili olarak değil...
Sonunda eve vardık. "Ben biraz odaya çekilip düşüneceğim. Hiç yardımcı olmadın ama sağol yine de." Bu sefer daha normal bir şekilde güldü. O gittikten sonra ben de gitarların olduğu yerle salonun birleştiği mermere oturdum. Düşüncelere daldım. Nasıl hiçbir erkeği elde edemediğimi düşündüm. Tam hayalimdeki erkeğin nasıl biri olacağını düşünürken bir ses ile kendime geldim. Ve o sesi duyar duymaz tüm sinirler içime doldu. "Ne yapıyorsun bur'da? Bir şey mi oldu? Kara kara ne düşünüyorsun?" İnci denen o gıcık kız gelip yanıma oturdu. Ona ne ya?! "Sabah Barış ile birlikte gittiğinizi duydum. Ne oldu? Bir şey mi yaptı? Gidip döveyim mi?" Barış mı? Adı Barış mıymış? Çok güzel bir isim... Peki bu İnci neden bana yakın davranıyordu? "Ne oldu kızım anlatsana!" Sesi hala soğuktu ama çok yakındı. "Bir şey olmadı. Biraz yorgunum sadece." Yüzünde bir gülümseme belirdi. "Ha anladım! Senin canın sıkılıyor ve kimse seni takmıyor! Tamam söz bugün tüm kızlar toplanıp bugün seni alışverişe götüreceğiz!" Neden böyle davranıyordu? Daha geçen gün çok soğuktu. "Hayır sağol istemiyorum..." Yüzünü buruşturdu. Hala asilliğini ve sesinin soğukluğunu koruyordu ama iyi davranıyordu. "Sana gerçekten bir şey olmuş! Ateşin falan mı var?" Elini alnıma koyup ateşime baktı. Elini çektim ve bağırarak cevap verdim. "Beni rahat bırak!" Kalkıp odaya gittim. Birden gördüm ki yanlışlıkla erkeklerin odasına gelmişim. Bu odaya ilk defa giriyordum. "Hey Gizem ne oldu? Bir şeyini mi kaybettin?" İki tane erkek vardı. Konuşan sarışın ve mavi gözlüydü. Saç rengi aynı Dylan Sprouse'ınki gibiydi. Hoş bir çocuğa benziyordu ama aşık olabileceğim şekilde değildi. O da bana çok iyi davranıyordu. Diğeri ise esmerdi. O henüz konuşmamıştı. "Dilini mi yuttun kızım?" Bu sefer esmer olan konuştu. Aynen Betül'e baktığım gibi onlara da boş boş bakmıştım.
"Aaa hiç şey... Sadece şey için gelmiştim..." Sarışın olan hemen atladı. "Ne? Kahvaltı mı hazır yoksa? Yaşasıın!!!!" Yatakların üstünden zıplayarak mutfağa doğru ilerledi. "Ah bu Selim'in açgözlülüğü ne olacak böyle?" Esmer olan konuştu. Onun gözü renkli değildi. Kahverengiydi bu yüzden rahatlamıştım. Bu evdekilerin yarısından çoğu renkli gözlüydü! "Ah evet ben ona gidip bir bakayım!" Mutfağa gittim. Mutfak ve salon birleşikti. İnci bir koltukta oturup dergi okuyordu. Selim ise cips yiyordu. Benim geldiğimi gördü ve bana kötü kötü bakmaya başladı. Cidden çok komik duruyordu. "Yalancı! Kahvaltı falan hazır değil!" Sıkıntılı bir şekilde cevap verecektim ancak bu eve biraz olsun alışmaya karar verdim. İyi insanlara benziyorlardı. "Ben kahvaltı hazır demedim ki sen kendin atladın!" diyerek güldüm. İnci geçen günkünden daha da suratsızdı. Ufak bir teori geliştirmiştim: Ben kötü davrandığım zamanlar o da bana kötü davranıyordu. Gidip Selim'in ayaklarını düzelttim ve onu yatar bir halden oturur bir hale soktum. Daha sonra yanına oturdum. O cipsini yiyip televizyonunu izlerken ben düşüncelere daldım. İnci aslında yapısı gereğince haklı olabilirdi. Her insan bir olmaz. Ben kötü davrandığım zamanlar o da belli ki kötü davranıyordu. Çünkü bu sabah çok iyiydi. Daha sonra yüzümü yıkamaya karar verdim ve lavabonun yerini aramaya koyuldum. Ev fazla büyük değildi o yüzden rahatça bulabilirdim. Koridorun ordan geçiyordum ve ani bir şey oldu. "Aaaaaah!"
6. Bölüm
Biriyle çarpışmıştım. Kafamı kaldırıp yüzüne baktığımda sanki bu dünyada değilmişim gibi hissettim. Gözleri gerçek olamayacak derecede mükemmel bir yeşildi! Saçları ise bambaşka bir güzellikteydi. Bir civcivi andırıyordu. O sarı saçlar ve o yeşil gözler birbirini mükemmel bir şekilde tamamlıyordu. Yüzü ise apayrıydı! Yüzü hepsinden mükemmeldi! Onu görür görmez Barış'ın varlığını bile unutmuştum. "Önüne baksana be bücür!" Sesi ise insanları başka bir dünyaya götürüyordu. İnsana ninni gibi geliyordu. Her ne kadar mükemmel bir sesi olsa da bu lafın altında kalamazdım! Ama boğazım düğümlenmişti ve hiçbir şey söyleyememiştim. O yüzü asla unutamazdım! Onu şimdilik boş verip lavaboya gitmeye karar verdim. Elimi yüzümü yıkadım. Suyun serinliği bana canlılık katmıştı. İnci'den özür dilemeliydim. Evet bunu yapmalıydım! Gidip onunla konuşacaktım. Salona doğru ilerledim ve bunu yaparken daha önce hiç fark etmediğim bir şey dikkatimi çekti. Evin duvarları ve yerleri çok sadeydi. Bunu daha sonra ev arkadaşlarımla konuşmalıydım. Sonunda salona vardım. Tüm cesaretimi toplayarak prenses görünümlü Bayan Asil'in yanına gittim. Derin bir nefes aldım ve konuşmaya başladım. "İnci, bir dakika konuşabilir miyiz?" Elindeki derginin sayfalarının arasına parmağını koydu ve soğuk bir şekilde cevap verdi. "Ne konuşacağız?" Bu ses tonuna sinir oluyordum ama sakin olmalıydım. "Tuvalette konuşalım." Ayağa kalktı ve beraber tuvalete gittik. "Açık konuşacağım!" dedim. Bunu söylerken yüzüne dikkatlice bakıyordum, o da bana bakıyordu. ve bir şey fark ettim. Demin çarpıştığım çocukla yüzleri çok benziyordu! İnci daha önce bir kardeşi olduğundan bahsetmişti sanırım bahsettiği oydu! Bence hala OKS'den çıkamamış gibi bir hali vardı. "Sana son günlerde biraz soğuk davrandığımın farkındayım. Ama bunun iki nedeni var. Birincisi sen de bana soğuk davranıyorsun. Sanki bir prensessin ve asil bir soydan geliyorsun! Ve ikincisi de başta Barış'tan hoşlanmıştım. Ve seni kıskandım. Ama artık ondan hoşlanmıyorum." Yüzüme sanki karşısında bir uzaylı varmış gibi bakıyordu. "Sen kimsin?" Ne demek sen kimsin? Asıl sen kimsin?! Hayatıma birden girdin ve seni tanımıyorum! Hiçbirinizi hatta. "Ben Gizem'im..." Kafasını salladı. "Hayır değilsin! Kesinlikle Gizem olamazsın! Çünkü evet ben bir prensesim! Asil bir soydan geliyorum. Bunu biliyorsun! Barış'ın beni sevdiğini ve benim de onu sevdiğimi biliyorsun! Yani gerçek Gizem bunları biliyor! Ve asıl sen çok garip davrandığın için ben sana öyle davranıyordum! Son günlerde çok garipsin ve bir şeylerden şüphelendim!"
Ses tonu o kadar nefret doluydu ki korkmuştum. Bir sürü şey söylüyordu ama benim kafam çok karışmıştı ve hiçbir şey anlamıyordum. "Hayır dur bak! Neler olduğunu hiç anlamıyorum! Sizi de tanımıyorum! Tek hatırladığım kötü bir şekilde düştüm ve sonra kendimi bir ödül töreninde buldum. Her gözümü kapattığımda bir hastane ve burası arasında geliş gidiş yaşıyorum! Hastanede annem diye bahsi geçen kadın, bir hemşire ve bir doktor var. Burada ise siz varsınız. Hastanede söylendiğine göre hafızamı kaybetmişim. Hiçbir şeyden haberim yok!" Nefes nefese kalmıştım. Yüzüme garip garip bakıyordu. "Gizem sen iyi değilsin! Annen şu an evde. Ve biz de bir müzik grubu olarak bu eve taşındık sürekli birlikte beraber olmak için! Ve sen uzun bir süredir ailenin evinde kalmıyorsun! Ayrıca kuzenlerini ve arkadaşlarını mı tanımıyorsun?" Kuzen mi? İyi de benim bu kadar çok kuzenim yok ki? "Hayır gerçekten sizi tanımıyorum!" Lafı geçiştirmeye çalıştı. Ama bu önemli bir konuydu! "Peki peki araştıracağım bu konuyu. Ama bundan kimseye bahsetme çünkü seni deli zannederler!"
Lavabodan çıktık ve tekrar salona gittik. Selim hemen atladı. "Ne oldu ne konuştunuz?!" Bu Selim saf bir çocuğa benziyordu. "Hiç, mezuniyette ne makyajı yapayım diye sordum İnci'ye." dedim. "Ay! Tamam tamam sormadım farz edin!" Gülmemek elde değildi. Demin çarpıştığım çocuk herkesten ayrı bir yerde oturup dergi okuyordu. Gerçekten çok sevimliydi. Duruşları, seslerinin tonu, yüzleri İnci'yle çok benziyordu! Birden gözlerini benim olduğum tarafa doğru kaldırdı. O gözlere bakmaktan kendimi alıkoyamamıştım. Birden herkes yerinden fırladı. O'nun dışında...
| |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Hayallerim ve Ben - 10. Bölüm Perş. Eyl. 03, 2009 5:15 pm | |
| Voooov süpeeeerrrr Harikaa!!! |
|
| |
♥♥ мεяvε ♥♥ Üye
| Konu: Geri: Hayallerim ve Ben - 10. Bölüm Perş. Eyl. 03, 2009 5:22 pm | |
| | |
|
| |
Mew. Uzman Moderatör
| Konu: Geri: Hayallerim ve Ben - 10. Bölüm Perş. Eyl. 03, 2009 6:17 pm | |
| | |
|
| |
& s. knight * Yönetici
| |
| |
^^LittleLovelyPinkCat^^ V.İ.P ÖzeL Üye
Mesaj Sayısı : 803 Puan : 945 Eğlence Puan : 61 Kayıt tarihi : 02/08/09 Doğum tarihi : 08/09/96 Yaş : 28 Nerden : İzmir!!!! Lakap : tavşan ,bsk,basosh
| Konu: Geri: Hayallerim ve Ben - 10. Bölüm Perş. Eyl. 03, 2009 10:16 pm | |
| haRikasııınnn!!!!!!!!! Bayıldım +1 =) Yeni Bölüm Lütfen!! | |
|
| |
| Hayallerim ve Ben - 10. Bölüm | |
|