| Piogtan Güneşi ~ 3. BöLüm geldii (: | |
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
Misafir Misafir
| Konu: Piogtan Güneşi ~ 3. BöLüm geldii (: Ptsi Haz. 21, 2010 9:29 pm | |
| Bölüm 1 -> Okuldaki Son Gün
Tanrım, berbat bir yaz tatili için hazır değilim. Okuldan ve arkadaşlarımdan ayrılmak yetmiyormuş gibi bir de annem ve babam tarafından terk edildiğim Piogtan’ a gidiyorum. Orda benim için hiç aydınlık bir hayat olmadı. Her zaman söyledim hep de söyleyeceğim, oradan nefret ediyorum. Benim ne bir annem ne de bir babam var. Arkadaşlarım ve küçükken beni sahiplenmiş Joe Amca’ dan başka kimsem yok benim. Bu derin düşünceler dalmışken eşyaları toparlamayı unutmuşum. Sandy beni uyarmaya hazırlanırken elimle ona bir ‘ sus ‘ işareti yaptım. Kapının arkasından önce bir tıkırtı duydum ardından da bir gölge. Elime bir beyzbol sopası aldım – oynamıyorum ama acil durumlar için – ve kapının arkasına geçtim. Tam o sırada kapıyı açtım. ‘’ Ah, Connor ! Ödümü patlattın. ‘’ Connor kızlar yurduna girdiği için ve beyzbol sopasıyla karşılandığı için olucak ki bir çığlık attı. Tanrım bu çocuk çığlık atarken bile çok yakışıklıydı. Hey, Jane ! Kendine gel dedi iç sesim. Şu anda erkekler kimin umrunda. Cannor çığlığın ardındaki sessizliği bozmak için bir kahkaha patlattı. ‘’ Sizin gibi çığlık atmak sanırım bana yakışmıyor. ‘’ Sesindeki seksilik beni baştan çıkarıyordu. Üstüme baktım. Pijama alarmı ! Kıpkırmızı oldum. Cannor bana baktı ve göz kırptı ‘’ Bence böyle de çok güzelsin Janecik. ‘’ Kendimden geçmeme az kalmıştı. ‘’ Teşekkürler Cannor. Keşke herkes böyle düşünseydi. ‘’ . ‘’ Biliyor musun Jane seni çok özleyeceğim. ‘’ Çok şaşırmıştım. Bugüne kadar ev ödevleri hariç hiç kapıma gelip de beni özlediğini söylememişti Cannor. Ağzımdan çıkan tek şey ‘’ Ah Cannor, ben de seni özleyeceğim. ‘’ oldu. Cannor bir kere daha güldü ‘’ Yaz tatilinde ben kimin çilleriyle oynayacağım, kime moda dersleri vereceğim. ‘’ İçimden bir küfür savurdum. Ne düşünebilirdim ki. Okulun en yakışıklı çocuğu Connor bana özlediğini söyleyecekti. Ardından da bir çıkma teklifi ve mutlu son. Tanrım ne kadar da aptalım. Cannor sessizliği bozarak konuşmaya başladı ‘’ Beni kapıda mı bırakacaksın? Sandy içeride mi? ‘’ Sonunda konuşmayı başardım ‘’ Evet, içeri gel. ‘’ İçeri girer girmez Sandy boynuna atıldı ‘’ Hoş geldin aşkım, seni çok özlemişim. ‘’ Aşkım mı?!
En son s. knight tarafından Cuma Haz. 25, 2010 10:45 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi |
|
| |
♥♥ мεяvε ♥♥ Üye
Mesaj Sayısı : 980 Puan : 1275 Eğlence Puan : 15 Kayıt tarihi : 07/08/09 Doğum tarihi : 06/07/97 Yaş : 27 Nerden : evden xD Lakap : Miarmy
| Konu: Geri: Piogtan Güneşi ~ 3. BöLüm geldii (: Ptsi Haz. 21, 2010 9:32 pm | |
| | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Piogtan Güneşi ~ 3. BöLüm geldii (: Ptsi Haz. 21, 2010 9:48 pm | |
| Teşekkür ederim canım ama biraz iyi ya da kötü eleştiri istiyorum . Yazım nasıl, konu nasıl gibi . (: |
|
| |
♥♥ мεяvε ♥♥ Üye
Mesaj Sayısı : 980 Puan : 1275 Eğlence Puan : 15 Kayıt tarihi : 07/08/09 Doğum tarihi : 06/07/97 Yaş : 27 Nerden : evden xD Lakap : Miarmy
| Konu: Geri: Piogtan Güneşi ~ 3. BöLüm geldii (: Ptsi Haz. 21, 2010 9:50 pm | |
| Canım senn yaparsındaa güsell olmassmı süperr yhaa | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Piogtan Güneşi ~ 3. BöLüm geldii (: Ptsi Haz. 21, 2010 9:52 pm | |
| Teşekkür ederim canıım (: Konu olarak biraz aşk - gençlik araya da korku falan katıcam. Biraz yorum geLsin 2. bölüm hazır (: |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Piogtan Güneşi ~ 3. BöLüm geldii (: Çarş. Haz. 23, 2010 7:37 pm | |
| Flood için özür dilerim ama yorum istiyorum . 2. bölümü koyucam ama 1 kişiyle mi ? İmkansız ! |
|
| |
Mew. Uzman Moderatör
Mesaj Sayısı : 286 Puan : 368 Eğlence Puan : 39 Kayıt tarihi : 30/07/09 Doğum tarihi : 05/01/96 Yaş : 28
| Konu: Geri: Piogtan Güneşi ~ 3. BöLüm geldii (: Perş. Haz. 24, 2010 8:34 pm | |
| | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Piogtan Güneşi ~ 3. BöLüm geldii (: Perş. Haz. 24, 2010 8:37 pm | |
| Teşekkür ederiim canıım (: 1 yorum daha geLsin 2. böLümü koyucam (: |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Piogtan Güneşi ~ 3. BöLüm geldii (: Cuma Haz. 25, 2010 10:38 pm | |
| Her neyse sanırım yorum yok 2. bölümü koyuyorum :/
Piogtan Güneşi 2. BöLüm -> Her Hayal Suyu Boylar ..
Connor da geç kalmadan onun boynuna atıldı. '' Aşkım, ben de seni çok özledim.'' Sandy bana bir gülüş attı. Sebebini bilmediğim bir gülüş. Tanrıım, onca hayalimi düşünen var mı? Hepsi teker teker suyu boyladı. Gerçi hepsi boş hayallerdi. Connor ve ben. Of, ne kadar da aptalım. Kim bakacaktı bana Connor mu? Asla bakmazdı. Benim gibi bakımsız biriyse üstelik. Asla'nın biraz daha üstünde bir şeyler olmalı olasılık. Sandy'se çok çekiciydi. Benim tam aksime! Sandy bozulduğumu anlamış olacak ki bana da sarıldı. '' Ah, Jane. Yapma lütfen. Gideceğin için bu kadar üzülme. Hem senden 1 hafta sonra Connor ve ben de Piogtan'a geleceğiz unuttun mu?'' Nee?! Bir darbe daha. Hem de en kuvvetlisinden. Mükkemmel çiftimiz tatilde benim olduğum şehre geliyoru. Harika. ''Bundan haberim yoktu.'' ağzımdan bu çıktı işte. Oysa neler söylemek isterdim. Sandy unuttuğunu farketmiş olacak ki ''Sanırım sana söylemeyi unuttum. Jane bu yaz çok güzel olacak.'' Ne demessin. Eminim harika olacaktır. Her neyse. Onlar orda gülüşmek ve klasik sevgilicilik oynamakla meşgulken üstümü değiştirdim. Eşyalarımı valizime dizdim ve yemeğe gittim. Sabah daha öğlenin biriydi ve benim otobüsüm akşamın yedisindeydi. Tekrar yurda dönme kararı aldım. Nasıl bir aklım varsa! Gittiğimde Sandy eşyalarını hazırlamış, Connor' sa onun yanında kollarını omzuna atmış vaziyette oturuyorlardı. Sandy beni görünce ayağa kalktı. ''Banyoya gitmem gerekliydi. Sonunda geldin. Bitanemi yalnız bırakmak istemem.'' Başımla tamam işareti yaptım. Tabi ya bitanesi. Onun bitanesi hem de. Connor ve ben başbaşa kaldık. O gözler de neyin nesiydi? Tanrım, çok güzellerdi. Connor onu incelediğimi anlamış olacak ki bana dönüp beni incelemeye başladı. '' Yanlış anlamasan bir şey sormak istiyorum.’’ Başımla sorabilirsin işareti yaptım. ‘’ Neden bu kadar bakımsızsın. Yani yanlış anlama istesen çok güzel olabilirsin. Bol paça pantolonlar yerine kısa etekler giyerek, makyaj yapıp kuaföre giderek çok daha güzel olabilirsin. Benim Sandy’m gibi. Ama sen istemiyorsun. Neden istemiyorsun?’’ Tamı tamına şoktaydım. Connor tarafından aşağılanmıştım. Üstelik son cümlesinin üstünde çok durmuştu. Sandy gibi olmalıydım. Hem de onun Sandy' si. Onun tercihi o tür kızlardı. Fakat ben öyle olmaktan nefret ediyorum. Off! Sanırım anormallik bende. Neden bugüne dek E sınıfının ineği Cody' den başka hiç bir erkek benden hoşlanmamıştı? Cevap veriyorum. Ben iğrencim!
|
|
| |
- deryæ Yönetici
Mesaj Sayısı : 740 Puan : 1105 Eğlence Puan : 113 Kayıt tarihi : 30/07/09 Doğum tarihi : 16/01/97 Yaş : 27 Nerden : Edirne
| Konu: Geri: Piogtan Güneşi ~ 3. BöLüm geldii (: Cuma Haz. 25, 2010 11:09 pm | |
| Gayet iyi (Y)
eline sağlık. | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Piogtan Güneşi ~ 3. BöLüm geldii (: Cuma Haz. 25, 2010 11:25 pm | |
| Teşekkür ederiim kardeşim. Beğenmene çok sevindim (: |
|
| |
♥♥ мεяvε ♥♥ Üye
| Konu: Geri: Piogtan Güneşi ~ 3. BöLüm geldii (: C.tesi Haz. 26, 2010 11:40 am | |
| Süperr cnmm 3.. bölümü merakla bekliormm +1 | |
|
| |
Mew. Uzman Moderatör
Mesaj Sayısı : 286 Puan : 368 Eğlence Puan : 39 Kayıt tarihi : 30/07/09 Doğum tarihi : 05/01/96 Yaş : 28
| Konu: Geri: Piogtan Güneşi ~ 3. BöLüm geldii (: C.tesi Haz. 26, 2010 11:50 am | |
| | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Piogtan Güneşi ~ 3. BöLüm geldii (: C.tesi Haz. 26, 2010 12:41 pm | |
| Çok teşekkür ederiim. Bu akşam koyucam 3. bölümü (: |
|
| |
♥♥ мεяvε ♥♥ Üye
| Konu: Geri: Piogtan Güneşi ~ 3. BöLüm geldii (: C.tesi Haz. 26, 2010 5:11 pm | |
| | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Piogtan Güneşi ~ 3. BöLüm geldii (: C.tesi Haz. 26, 2010 9:17 pm | |
| |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Piogtan Güneşi ~ 3. BöLüm geldii (: Ptsi Haz. 28, 2010 7:11 am | |
| 3. Bölüm -> Rezil Olmak Başka Bu lafların üzerine ne diyebilirdim ki? Teşekkür edip bi kenara oturmalı mıydım, yoksa kendimi savunmalı mı? Bu sırada banyodan en seksi haliyle Sandy çıktı. Bir şey dememe gerek olmadığını işte o an anladım. Sandy' le ben yanyana gelince her şey ortadaydı zaten. Bakımlı olmanın bana göre olduğunu düşünmüyordum. Ama Connor için denemeli miydim? Denesem bile bana bakar mıydı? Ve cevaplayamayacağım birçok soruyla boğuşurken Sandy sessizliğimizi bozdu. ''Ben yokken burada bir şeyler mi döndü?'' Tanrım neden bu kız sürekli konu açmaktan hoşlanıyor? Connor homurtu çıkarmaya başladı. ''Jane' yi anlayamıyorum. Ona güzel bir kız olması için taktik veriyordum. Ama Jane ilgilenmiyor bile.'' Artık canıma tak etti. Bu kadar aşağılanmak fazla. ''Ne yani, önce bakımsız olduğumu sonra da çirkin olduğumu söylüyorsun öyle mi? Ben de seni kibar biri sanmıştım. Yazık Connor. Ayrıca düşüncelerin umrumda bile değil. Senin fikirlerine çevrimdışıyım. '' Connor bu sert çıkışımın ardından afalladı. ''Onu kastetmemiştim Jane, bunu sen de biliyorsun.'' Bir homurtu çıkardım. Sanırım buna çok kızdı. ''Tanrım, neden sana laf anlatmaya çalışıyorum ki? Ne kadar aptalım.'' Ve seksi Connor kapıyı çarpıp gitti. Çok sinirlenmiştim. Bana boş gözlerle bakan Sandy' ye döndüm. ''Bunların hepsi senin suçun anladın mı? O lanet olası konuyu açmamalıydın. '' Evet, bu lafım buraya cup diye oturmuş olacak ki Corron' un takliti gibi kapıyı çarpıp çıktı. Ah, sanırım artık bu seksi çiftimizin yeni modasıydı. Kendime biraz kola ve cips aldım. Tv odasına gittim. Biraz dinlenip daha akıllıca düşünmeye başladım. Ben ne kadar da aptalım. Önce hoşlandığım çocuğu, sonra en yakın arkadaşımı kendime kızdırdım. Bunu düzeltmem gerekliydi. Evet, düzeltmeliydim. Elime telefonu aldım ve Corron' a mesaj attım: Corron çok üzgünüm. Sadece böyle düşünmene üzüldüm. Düşüncelerin çok umrumda. 1 saat sonra kafede buluşalım. Yanına Sandy' i de alırsan iyi olur. Görüşürüz. Cevabın gelmesi gecikmedi: Tamam Jane. Ben de üzgünüm. 1 saat sonra Puzzle Kafe' de. Biraz rahatladım. Çünkü buluşmayı ayarlamıştı. Bu Connor' la randevumuz olucaktı. Hey, Jane saçmalama. Arkadaşça bir buluşma bu. Ayrıca Sandy de orada olacak. Kendi kendime kızdım. ''Evet, buluşmayı ayarladım. Sıra hazırlanmakta.'' Sanırım biraz fazla bağırmıştım. Kendimi odamda sanıyordum. Hemen kola ve cipsimi alıp odama gittim. Bugüne kadar valizde biriktirdiğim küçüklerimi (!) çıkardım ve küçük diye attığım mini eteği aldım. Sandy' nin çekmecesinden sarkan siyah ten çorabını aldım. Üzerime de kendi bluzlarımdan bir tane giydim. Ve Sandy' nin aynanın önünde bıraktığı ruj, rimel, kalem ve fondotenle hazırım. Hazırlanmam baya uzun sürmüş olucak ki buluşmamıza 15 dakika kalmış. Hemen çantamı aldım ve kafeye gittim. Sandy ve Corron' un gelmesi fazla gecikmedi. Corron' un muhteşem sesi kulaklarımda yankılandı. '' Jane sana ne oldu böyle? Mükkemmelsin. Çok seksi olmuşsun.'' Sandy ordan bir homurtu çıkardı. ''Öhöö, öhöö.'' Evveet! Connor' un bana bakışı bile değişmişti. Bu fikri sevdim.
GüzeL mii ? PuzzLe Kafee
|
|
| |
♥♥ мεяvε ♥♥ Üye
| |
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Piogtan Güneşi ~ 3. BöLüm geldii (: Ptsi Haz. 28, 2010 2:59 pm | |
| TeşekkürLer canım beğenmene sevindiim (: |
|
| |
Mew. Uzman Moderatör
| Konu: Geri: Piogtan Güneşi ~ 3. BöLüm geldii (: Salı Haz. 29, 2010 4:29 pm | |
| | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Piogtan Güneşi ~ 3. BöLüm geldii (: Salı Haz. 29, 2010 5:23 pm | |
| |
|
| |
| Piogtan Güneşi ~ 3. BöLüm geldii (: | |
|