| Monica'nın Günlüğü ~ böLüm 2 | |
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
- deryæ Yönetici
Mesaj Sayısı : 740 Puan : 1105 Eğlence Puan : 113 Kayıt tarihi : 30/07/09 Doğum tarihi : 16/01/97 Yaş : 27 Nerden : Edirne
| Konu: Monica'nın Günlüğü ~ böLüm 2 Perş. Haz. 17, 2010 8:50 pm | |
| Monica'nın Günlüğü 17.06.2010 Güne şaka gibi başladım. Sıcacık yatağımdan kalkıp merdivenlerden aşağı inerken üzerimden uykuyu hala atamamıştım ki basamakların bitmediğinin farkına varamadım. Ardından bir karartı ve kendimi yuvarlanırken buldum. İğrenç yolculuğum bittiğindeyse takırtıları duyan evdeki herkes başımdaydı. Annem, babam, hizmetçiler, şoför... Başımı kaldırıp 'Ne bakıyorsunuz öyle? Gidin başımdan!' diye bağırdığımda babam hariç herkes yanımdan ayrıldı. O, sadece bana uzun uzun bakmakla yetindi. Birşey söyleyecek sandım ama beni yanılttı. Neyse.. Toparlandım kalktım. Mutfağa gittim. Önüme gelen çaydan bir yudum aldım, o da neydi öyle! 'Al şu çayı önümden!' diye bağırdım Claire'e. Hizmetçi çayı önümden alırken nedenini sorar gözlerle bakıyordu bana. Yok artık, ona nedenini açıklayacak değildim! O kim ki! Berbat başlayan bir günü biraz da olsa düzeltebilmek umuduyla çantamı alıp kapıya gittim. Annemlere seslendim ben çıkıyorum diye. Ne diyebilirler ki ? Çarptım kapıyı çıktım. Iphone'umu çıkartıp Jennifer'ı aradım. Buluşmamız lazım diye. Adres belirledik ve hemen oraya gittim. Tahmin ettiğim gibi Jen. henüz yoktu. Orada beklemeye başladım. Beklerken bir mağazada bana bakan ve resmen beni al diyen muhteşem bir çanta gördüm. Hemen içeri girdim. Daha dün yeni bir çanta almama rağmen bunu da alacaktım. Üstelik bu ondan daha pahalıydı! Hiç tereddüt etmeden, içini bile incelemeden çantayı alıp kasaya gittim. Parasını ödeyip poşete koydum. Çıktığımda Jen. hala gelmemişti. Tam onu arayacakken köşede göründü. Yanıma geldi. Onunla da biraz eğlendikten sonra yorulduğumu hissedip şoförü aradım. Gelip beni alsın diye.. O geldi, eve gittik falan filan işte.. Yemekten sonra odama çıktığımda çantayı açtım. İçinden bir kağıt çıktı. " Lütfen yardım edin! " altında da bir adres!
En son - deryæ tarafından Ptsi Haz. 28, 2010 3:38 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
& s. knight * Yönetici
Mesaj Sayısı : 1058 Puan : 1588 Eğlence Puan : 145 Kayıt tarihi : 30/07/09 Doğum tarihi : 26/07/95 Yaş : 29 Nerden : Sterling' in kalbinden :D Lakap : Sumash Knight
| |
| |
- deryæ Yönetici
Mesaj Sayısı : 740 Puan : 1105 Eğlence Puan : 113 Kayıt tarihi : 30/07/09 Doğum tarihi : 16/01/97 Yaş : 27 Nerden : Edirne
| Konu: Geri: Monica'nın Günlüğü ~ böLüm 2 Cuma Haz. 18, 2010 12:28 pm | |
| Heeyya. Kardesim okur, tesekkr eder de ben tesekkr etmez miyim ? <3
Monicaa. .L Clairee. Jennifeer. :D
* Neyi hatrLıosun ? :D | |
|
| |
- deryæ Yönetici
| Konu: Geri: Monica'nın Günlüğü ~ böLüm 2 Salı Haz. 22, 2010 9:52 am | |
| * beğeniLmediğine göre KİLİT. | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Monica'nın Günlüğü ~ böLüm 2 Cuma Haz. 25, 2010 10:57 pm | |
| Bana devamını atar msıın ? Gercekten merak ettim ;D |
|
| |
- deryæ Yönetici
| Konu: Geri: Monica'nın Günlüğü ~ böLüm 2 Cuma Haz. 25, 2010 11:08 pm | |
| Ben anlık yazıyorum senaryoları. O yüzden henüz bir devamı yok. Planı var sadece. | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Monica'nın Günlüğü ~ böLüm 2 Cuma Haz. 25, 2010 11:31 pm | |
| |
|
| |
- deryæ Yönetici
| Konu: Geri: Monica'nın Günlüğü ~ böLüm 2 Ptsi Haz. 28, 2010 3:36 pm | |
| Monica'nın Günlüğü 18.06.2010 Bu sabah gözlerimi güçlükle açtığımda çanta gözümün önüne geldi. Ne yapacağımı şaşırmıştım. Mağazaya geri mi götürmeliydim ? O adrese mi gitmeliydim ? En mantıklısının Karty'i aramak olduğunu düşündüm ve hemen bize çağırdım. Karty dadiktir. 10 dakika içinde sizde olurum dedi. Ve onuncu dakika da zil çaldı. Koşarak gittim kapıya. Bu hareketim tüm hizmetçileri şaşırtmıştı. Karty'i de yanıma alıp odama çıktım. Bir yandan da bağırdım "RAHATSIZ ETMEYİN!" Karty ne olup bittiğini merak ediyordu. Sorar gözlerle bana baktı. Anlatamazdım. Yani ne diyebilirdim ki. Sadece çantayı eline verdim ve aç... dedim. Açtı, notu okudu. Neye uğradığını şaşırmıştı. Adresi bildiğini söyledi. Off bu kız bazen çok ahmak oluyor. Adresi bilmesinden banane! Ne yapacağımıza karar versek bilmesek de buluruz zaten. Şimdi ne yapacağız dedim zorla. Karty kendinden çok emin bir şekilde tabiki gideceğimizi söyledi. Çantasını alıp kapıya yöneldi. Elimden geldiğince hızlı bir şekilde hazırlandım. Biz çıkıyoruz diye bağırıp dışarı çıktık. Elimizde kağıt... İkimiz de ağzımızı açmıyoruz. Yürüyoruz sadece... Karşımıza yıkık dökük iğrenç bir ev çıktı. Adreste belirtilen yer. Iyy buraya asla girmem diye düşündüm. Ama Karty benim fikrimi bile sormadan kapıya yöneldi. Bir süre sonra ne yaptığını, amacının ne olduğunu anlayamadım. Çünkü pencerenin tam önünde duruyordu. Biraz ittirdiğinde açıldı ve içeri girdi! Öykkkksss. Asla aynısını yapamazdım. Örümcek ağları, kirlilik... Orada dikilirken Karty bana kötü bir bakış attı. Geliyor musun! Gideyim mi! dedi. Yalnız gitmesine izin veremezdim. Ama asla o pencereden de giremezdim. Bana kapıyı açmak için içeri gitti. Kapı gıcırdayarak açıldığında içerden sesler duyduk. Ve kocaman bir gölge... Kaçmak için bir şansım vardı. Ama Karty'nin yok. Kaçıp onu yalnız bırakamazdım çünkü bu olaya ben bulaştırmıştım. Ama burada kalıp kendi hayatımı böylesine iğrenç böceklerle dolu bir evde bitiremezdim. Ne yapacağıma karar veremeden adam kocaman elleriyle bana dokundu. Berbat bir çığlık attım. Karty ortalarda yoktu! Pislik! Beni bırakıp gitmişti işte! Adam beni zorla içeri sokana kadar bu düşünceler içindeydim. Tabi içeri girdiğimde arkadaşımı yerde bulana kadar. Beni de hızla yere ittirdi ayı adam. Bir kıza böyle davranılır mıydı ! Biraz etrafıma bakınca bir sandalyede bağlı yüzü morarmış bir kız gördüm. Ağzı da bantlıydı. Evet notu kesinlikle bu koymuştu. Ona kötü kötü baktım. Bu salak için mi bu durumdaydım! Ahh. Evimde olmak vardı. Buz gibi portakal suyumu içerek dergi okumak. Ama şu halime bak. Cep telefonumu çıkarıp annemlere haber vermeyi düşündüm. Tam telefonumu çıkarırken zayıfça bi adam bana o kızı göstererek bunun durumunda mı olmak istiyorsun! dedi ve beni sarstı. Telefonumu da elimden aldı. Heey sen! O telefona ne kadar verdiğimi biliyor musun! dedim. Aldırış bile etmedi. Sonra az önce gölgesini görüp ayı lakabını taktığım adam bize doğru gelerek anlatın bakalım. Ne işiniz var burada ? dedi. Karty'le birbirimize baktık. Ne söyleyeceğimizi ne yapacağımızı bilmiyorduk. Adama yalvarır gözlerle baktım. Bir kahkaha attı ve içeri gitti. Tanrıım. Bu kadar salak olamazlardı. Bizi bağlamamışlardı bile. Bağlı kıza sen bir pisliksin! dedim. Karty'i de alarak Karty'nin girdiği yoldan, camdan çıkıp eve geldik. Hala oradan nasıl geçtiğimi bilmiyorum. Ama.. İçimden bir ses başımız fena halde belada diyor! | |
|
| |
Misafir Misafir
| |
| |
Mew. Uzman Moderatör
Mesaj Sayısı : 286 Puan : 368 Eğlence Puan : 39 Kayıt tarihi : 30/07/09 Doğum tarihi : 05/01/96 Yaş : 28
| Konu: Geri: Monica'nın Günlüğü ~ böLüm 2 Salı Haz. 29, 2010 4:26 pm | |
| ooovvv çok kötüüü :D harikasın bebeim ♥ +1 | |
|
| |
| Monica'nın Günlüğü ~ böLüm 2 | |
|